2777
2789
عنوان

بهترین مکان برای تولد گرفتن کجاست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 132 پست
رابطه ات با برادرت و خواهرت چجوریه پدر و مادرت همون رفتاری که با شما دارن و با برادر و خواهرتم دارن؟

با برادرم اره.. ولی خواهرم چون بچه اخره خیلی تحویلش میگیرن

بعد توکلاسم یکی بود به عنوان دوست، دوستش داشتم دخترخوبی بود، مهربون بود غیرتی بود بهش کادوی تولدش رودادم (اینطوری نیستم من توقع داشته باشم بگم اون باید کادوبیاره) 

خلاصه اره.. یکی هم هست همش بهم درس زندگی میده میگه اینطوری باش اونطوری نباش میگم من تربیت شدم نیازی به کمکتون ندارم 😐

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

با برادرم اره.. ولی خواهرم چون بچه اخره خیلی تحویلش میگیرنبعد توکلاسم یکی بود به عنوان دوست، دوستش د ...

😂خیلیم حساس هستی ماشالله اصلا من نصیحتم برای شما اینکه فقط خوش بگذرون البته تفریحات سالم شاد باش همین

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂خیلیم حساس هستی ماشالله اصلا من نصیحتم برای شما اینکه فقط خوش بگذرون البته تفریحات سالم شاد باش هم ...

کلا ادم مهربونی روببینم فوری اعتماد میکنم ولی زودباور یا ساده هم نیستم الان به کسی اعتمادنمیکنم

اماخب.. طرز فکرم غلطه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

کلا ادم مهربونی روببینم فوری اعتماد میکنم ولی زودباور یا ساده هم نیستم الان به کسی اعتمادنمیکنماماخب ...

یکم رو این مورد خودت بیشتر کار کن به هیچکس زود اعتماد نکن شما تشنه محبت هستی اجازه نده کسی ازت سوء استفاده کنه و مهمتر از همه داستان زندگی و مشکلاتت با خوانوادت و برای هرکسی بازگو نکن باشه؟!

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

یکم رو این مورد خودت بیشتر کار کن به هیچکس زود اعتماد نکن شما تشنه محبت هستی اجازه نده کسی ازت سوء ا ...

یه دفترداشتم اتفاقا مینوشتم میدادن بقیه میخوندن 😞

یه دفترداشتم اتفاقا مینوشتم میدادن بقیه میخوندن 😞

اِ ببین چقدر کارت اشتباه بوده

حالام عیبی نداره هروقت احساس کردی دلت گرفته رو کاغذ بنویس و بعدم برو کاغذ رو زیر آب بگیر از آدم هایی که اذیتت کردنت و بنویس روی کاغذ پاره کن بنداز آشغالی با آب روان صحبت کن اما با هرکسی درد و دل نکن

اِ ببین چقدر کارت اشتباه بودهحالام عیبی نداره هروقت احساس کردی دلت گرفته رو کاغذ بنویس و بعدم برو کا ...

نه خوندن بچه ها واکنش نشون ندادن گفتم یکی باشه کمکم کنه ولی ینفردیگه ازهمکلاسیم گفت نده بقیه بخونن نوشته هاتو

گوش نکردم به حرفش گفتم توکی هستی ک تعیین تکلیف کنی

نه خوندن بچه ها واکنش نشون ندادن گفتم یکی باشه کمکم کنه ولی ینفردیگه ازهمکلاسیم گفت نده بقیه بخونن ن ...

ازین به بعد این کارو دیگه نکن راستی شما چند سالته

ازین به بعد این کارو دیگه نکن راستی شما چند سالته

چرا چیزی نگفتن بعضیاشون مهربون شدن 😂

16 سال ماه بعدی 17 سال میشم

چرا چیزی نگفتن بعضیاشون مهربون شدن 😂16 سال ماه بعدی 17 سال میشم

خیلیم عالی عزیزدلم برات آرزوی موفقیت و شادی دارم الهی سفید بخت بشی و لبات همیشه بخنده😊❤️

خیلیم عالی عزیزدلم برات آرزوی موفقیت و شادی دارم الهی سفید بخت بشی و لبات همیشه بخنده😊❤️

عاحتمن باخودتون فکرکردین ۱۳ سالمه بااین طرز فکر 😂 کاربراهم همینومیگن

عاحتمن باخودتون فکرکردین ۱۳ سالمه بااین طرز فکر 😂 کاربراهم همینومیگن

نه اتفاقا کاملا عاقل و مودبانه داشتی جواب میدادی خونوادت در تربیت کردنت خیلی موفق بودن از اول هم مشخص بود دارم با یه آدم بالغ صحبت میکنم وگرنه مطمعن باش اصلا این بحث و ادامه نمیدادم باهات😊

نه اتفاقا کاملا عاقل و مودبانه داشتی جواب میدادی خونوادت در تربیت کردنت خیلی موفق بودن از اول هم مشخ ...

جالبه 👌🏼