بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارک ک سرده شهربازی😐 بعید میدونم اجاره بدنکافه هم ک محلمون نداره باید پیگیربشم
درسته پارک سرده به اینجاش فکر نکرده بودن شهربازیم چرا اجاره میدن بعضی جاها کافه هم شرط که این نیست حتما محلتون باشه تازه اونجا بهتره چون دیگه کیک و پذیرایی و اینا کلا با خودشونه راحتر میشه قضیه اما هزینش فکر کنم کمی بالا باشه
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
به نظر من نگیر با پولی که قرار بریزی شکم اون پنجاه نفره آخر سر هم هرچقدر خوب برگزار بشه هزارجور عیب وایراد بگیرند و اعصابت خرد بشه وتازع اگه کادو بیارن هرماه باید پاشی براشون کادو بخر برا تولد هر کدوم نه خودتو بدهکار کن نه با اعصابت بازی کن نه پولاتو حیف کن همون پولو بده برا خودت کادو کیف کن البته این نظر من بود باز خود دانی
نه هزینه که مهم نیست واسم هرچقدر باشه اوکی میکنماگه با خودشونه ک چ بهتر
اره تو کافه پذیرایی و همه چیز با خودشونه اما فکر کنم فقط کیک و باید خودت از یه جا دیگه سفارش بدی یا هم بعضی جاها خودشون درست میکنن دیگه باید پیگیرش باشی بهتون خوش بگذره تولدتم پیشاپیش مبارک❤️
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️