2777
2789
عنوان

ببخشمش یا نههه🥲➕️شات

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 71 پست
🥲🥲🥲دوسش دارممم خب چرا رک بهم همینو نمیگه چرا دوباره پیام داد وقتی میخواستم برم

چون برای زنگ تفریحش نیازی براش

اولویتش نیستی نمیخوادت ولی گاهی برا زنگ تفریحش هستی مثل اسباب بازی

خودت تمومش کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲🥲🥲دوسش دارممم خب چرا رک بهم همینو نمیگه چرا دوباره پیام داد وقتی میخواستم برم

چون تو ،تو آب نمکی خودت متوجه نیستی

وقتی باختی متوجه میشی

به آشغالا فرصت بدید،اما فرصت بازیافت😺

مگه کارش از چند تا چنده؟ من نمیتونم مطمئن بهت بگم ولی اگه قبلا کار داشت ولی رفتارش اینطوری نبود احتمالا یه جای کار میلنگه دیگه

وگرنه پارتنر منم میره سرکار هر روز صبح عجله ام داشته باشه یه ویسی میده عصرا میاد تا جایی که بتونه با هم صحبت می کنیم بعد میره میخوابه

منم الویتش نیستن اصلا وقت نمیزارع فقط کار و خواب دیگه دست برداشتم ازش یکم آدم شه

🥲هعی خدایی این واقعا سرش شلوغه حتی درست نمیتونه بخوابه ولی ده ثانیه چیزی نیست که بگه نتونستم 

🥲هعی خدایی این واقعا سرش شلوغه حتی درست نمیتونه بخوابه ولی ده ثانیه چیزی نیست که بگه نتونستم

می‌دونه همیشه تو هستی و دنبالشی و عاشقشی برا همینه دور شو ازش قدرتو بدونه بفهمه همیشه دردسترس نیستی جوابشو نده پی نده حواست بهش نباشه ب خودت برس ب ی ورت باشه خودش ب پات میوفته عزیزم

مگه کارش از چند تا چنده؟ من نمیتونم مطمئن بهت بگم ولی اگه قبلا کار داشت ولی رفتارش اینطوری نبود احتم ...

مغازه داره یه شب مثلا ساعت ۱۲ شب تازه میخواست بره خونه

🥲قبلا خیلی بهتر بود از وقتی فهمیده انقد دوسش دارم اینطوری شده انگار

االان نی نی سایتی ها تو شرایط تو نیستن ولی من بودم و توقعمو کم کردم و دوست داشتنمو الویت گذاشتم و درک کردم و کنارش بودم و سوختم و ساختم تا درست شد و بهتر شد پس اگه جس میکنی ادمته و دوست داره و بهت حس داره خودت درستش کن و کنارش باش و درکش کن 

ولی اسی یچی بگم؟

منم برام پیش اومده ولی شرایط بر عکسش .

اون منتظر من میمونه چون من درس دارم 

شبا دو سه تا پیام میده خوشحال میشه که آنلاینم 

ولی من سریع میگم وقت ندارم و باید بخوابم 

درکم میکنه ، درکش کن یکم ، نمیشه؟🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

می‌دونه همیشه تو هستی و دنبالشی و عاشقشی برا همینه دور شو ازش قدرتو بدونه بفهمه همیشه دردسترس نیستی ...

همیشه همون دقیقه پیامشو جواب دادم هروقت زنگ زد حتی اگه پیش خانواده بودم ی بهونه درآوردم رفتم جوابشو دادم ولی اون چی واقعا🥲🥲🥲خیلی دوسش دادم امروز ک پیام داد یک ساعت بعد جواب داد همه ی این یک ساعتو اشک میریختممم