2777
2789
عنوان

شنبه قراره پسرم عمل بشه استرس شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست
عههه منم تبریز ... اردبیل هردو یک هفته یک هفته ..پولیپ بینی عمل کرد سختت بوووود؟؟؟

نه سخت نبود یکی دوروز گریه کرد الان خداروشکر راحتتر از قبله.  تو تبریز از مردانی آذر وقت بگیر رایگان عمل کنن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اصلا نگران مدرسه و عقب افتادنش نباش

بلاخره یاد میگیره

باهاش تمرین میکنی و خودتونو میرسونین

معلم و مدرسه هم درک میکنن

ان شاءاله عملش راحت و عالی باشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نگران مدرسه و عقب افتادنش نباشبلاخره یاد میگیرهباهاش تمرین میکنی و خودتونو میرسونینمعلم و مدرسه ...

ممنون♥️♥️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ما بیمه نداریم میخوام بپرسم چ بیمه ای قبول میکنه ب نظرت اگه دوروز قبل عمل بیمه کنم قبول میکنن بیمه ر ...

بپرس عزیزم از متصدی بیمه.  برا خواهرم اینا تکمیلی کردن قبول نکردن باید یماه از روش میگذشت.  درضمن نگران نباش دوسه روز بعد عمل بچه عذاب داره بعدش اصلا 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بپرس عزیزم از متصدی بیمه. برا خواهرم اینا تکمیلی کردن قبول نکردن باید یماه از روش میگذشت. درضمن نگ ...

مرسی عزیزم باشه حتما♥️♥️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الان دیگه عمل لوزه یه عمل ساده و بسیار ابتدایی حساب میشه . هیچ نگران نباشین  .

درسش هم باید بگم تمام دروسی که توی یک سال به . بچه یاد میدن به بچه های حالا میشه توی سه ماه یاد داد . 

دوره ما اگر بچه عمل قلب هم داشت مامانا اینقدر ناراحت نبودن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

بچه دو ساله هم لوزه عمل كرده چيزي نيست بابا اگه مجبوري الان عمل كني ديگه چاره اي نيست املاش مث خودت ...

بی تر ادب😑😐☹️😂

الان دیگه عمل لوزه یه عمل ساده و بسیار ابتدایی حساب میشه . هیچ نگران نباشین .درسش هم باید بگم تمام ...

😂😂