عمل لوزه و گوش خیلی میترسم تا شنبه جونم بالا میاد از ی طرفی مدرسه ای هم هست کلاس اولی غم اونم داره ک ده روز باید تو خونه باشه و عقب میمونه املاشم ک افتزا یکم بهم دالداری بدید توروخدا تا حلا کسی بچه شو عمل کرده ؟! برنگشته دوباره ؟ ۶سالشه
عههه منم تبریز ... اردبیل هردو یک هفته یک هفته ..پولیپ بینی عمل کرد سختت بوووود؟؟؟
نه سخت نبود یکی دوروز گریه کرد الان خداروشکر راحتتر از قبله. تو تبریز از مردانی آذر وقت بگیر رایگان عمل کنن
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ما بیمه نداریم میخوام بپرسم چ بیمه ای قبول میکنه ب نظرت اگه دوروز قبل عمل بیمه کنم قبول میکنن بیمه ر ...
بپرس عزیزم از متصدی بیمه. برا خواهرم اینا تکمیلی کردن قبول نکردن باید یماه از روش میگذشت. درضمن نگران نباش دوسه روز بعد عمل بچه عذاب داره بعدش اصلا
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده