2777
2789
عنوان

خانواده هایی که نوجوون دارین

273 بازدید | 26 پست

واقعا میخوام قانعم کنین که چرا از سن 15 16 سالگی به بعد دیگه چشم دیدن بچتونو ندارین؟(منظورم همه نیست)

ولی واقعا بررام سواله که چی باعث ایجاد این همه تنفر از سمت مادرم به من میشه درحالی که هیییییییییییییییییچ کاری برخلاف میلش نکردم که بخواد دلیلش باشه 

میخوام سعی کنم درکش کنم اما هیچ دلیلی ندارم و روز به روز ازش تنفرم بیشتر میشه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

رابطه مادرت با پدرت چطوره؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چون فکر میکنن دختر بزرگ شده..

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رابطه مادرت با پدرت چطوره؟

بعضی وقتا لیلی و مجنون بعضی وقتام یه بند درحال دعوا کردن و گند زدن تو روح و روان منن

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

اینطوری هم نیست 

فقط زبان ارتباطی بین دوتاتون قطع یا کمرنگ شده

چون مادرا خودشون والد میدونن و فکر میکنن همچنان شما باید حرفشونو کامل گوش بدید

متاسفانه هزینه مشاوره ها بالاس

و دو طرف برای اینکه به تفاهم رفتاری و درک مقابل برسن ،باید رفتارهایی رو تغییر بدن یا یاد بگیرن

من خودم دو تا دارم،حس شما و مادرت رو میفهمم 

بعضی وقتا لیلی و مجنون بعضی وقتام یه بند درحال دعوا کردن و گند زدن تو روح و روان منن

ممکنه از همین باشه

پیش خودش فکر میکنه اگر تو نبودی طلاق میگرفت میرفت

ولی نمیدونه مشکل اصلی خودشونن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

شاید مادرت از یجا دیگه اعصابش خورده حالا پدرت  خواهراش برادراش مامان بابا اگه داره  حتی خانواده شوهر 

من اگه از یجا اعصابم خورد شه حوصله بچمو ندارم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
شاید مادرت از یجا دیگه اعصابش خورده حالا پدرت خواهراش برادراش مامان بابا اگه داره حتی خانواده شوهر ...

اخه اگه یروز دوروز بود اوکی بودم از وقتی یادم میاد همین بوده و این چند روز وحشتناک تر

ممکنه از همین باشهپیش خودش فکر میکنه اگر تو نبودی طلاق میگرفت میرفتولی نمیدونه مشکل اصلی خودشونن

اخه من تنها نیستم که نبود من باعث شه وضعش بهتر شه

با دوتا خواهرای دیگم اوکیه فقط با من اینطوریه

بازم ببین چیکار میکنی خلاف عقیده و میل اوناست

دیگه والا اگه نفس کشیدنم برخلاف عقیدشون باشه

اینطوری هم نیست فقط زبان ارتباطی بین دوتاتون قطع یا کمرنگ شدهچون مادرا خودشون والد میدونن و فکر میکن ...

چی بگم