2777
2789

عزیزم زن عموی من دکتره می‌گفت به خاطر ماکارونی نیست باید به تاریخ انقضا ماکارونی و سس ماکارونی دقت کرد که نگذشته باشه کنسرو ماکارونی حتما باید 20 دقیقه جوشیده بشه و بعد از پخت ماکارونی اونو بزارن توی یخچال چون غذا که توی دمای محیط باشه توش یه نوع باکتری تولید میشه و موقع دوباره خوردنش هم باید خوب داغ بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا درست نکن من که تا اطلاع ثانوی نمی خرم و اونهایی که توی خونه دارم هم نمی پزم

منم میترسم درست کنم ولی بچه هام همش میگن ماکارانی 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

دو نفر تو مرداد یکی هم آخر مهر فوت کرده به نظرتون اگه از ماکارونی بود تو این مدت و کشور به این بزرگی برا هیچ کس مشکلی پیش نمیومد؟

عزیزم یا کنسرو نجوشیده بوده همراه غذا یا غذا مونده بوده

فعلا درست نکن من که تا اطلاع ثانوی نمی خرم و اونهایی که توی خونه دارم هم نمی پزم

بیخیال ، ترس که نداره فقط نکات بهداشتیش رو رعایت کنید همین 

من دخترم عاشق ماکارونی هست در هفته حداقل دوبار درست میکنم اگه واقعا از ماکارونی بود ما سه تا که خیلی وقت پیش دور از جون باید میمردیم

مام خیلی گرم کردیم خوردیم بس چرا نمردیم کاش مام ب همین سادگی میمردیم

منم ماکارونی سه روز موندهخوردم پارسال اتفاقی نیافتاد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خودم ب درک بچه کوچیک دارم نگرانشم. کلاهم بد غذاس فقط پلو سفید و ماکارونی ووکوکو سیب زمینی دوست داره ...

تا اطلاع ثانوی آنکارا بخر

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

[QUOTE=362742522]تا اطلاع ثانوی آنکارا بخر[/QUOTEانکارا داریم یا ایسگامو گرفتی😅بعد از کجا معلوم اون ...

از هیچ جا معلوم نیست

ولی اینجوری فکر کنی همه چی ناسالمه 

حداقل مردم یه کشور دارن اون برند رو استفاده میکنن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی