گلابتون_ مدیر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 25 عنوان کسی بوده از شغل دولتی استعفا داده باشه | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 86 پست خودتون یا کسی اینکارو کرده دلیلش چی بودهبعد پشیمون نشده؟ دیروز | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 همه میگن تایم کار معلمی خیلی خوبه ولی به اندازه هشت ساعت ازت انرژی میگیره و وقتی میای خونه دیگه حال و حوصله بچه های خودت رو نداری
گلابتون_ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 25 دوستم پرستار بود انصراف داد خونه دارهراضیه از تصمیمش پرستاری واقعا سخته
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 6205 میدونی دارن امتیاز میدن امسال به سابقه دارا میگم چطور با اونا رقابت کنم اخه.انتقالی میدن؟ آره میدن
گلابتون_ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 25 همه میگن تایم کار معلمی خیلی خوبه ولی به اندازه هشت ساعت ازت انرژی میگیره و وقتی میای خونه دیگه حال ... واقعا ؟ من الان تو فکرم برای معلمی یا دبیری بخونم چون تایم کارشون کمه
فرزندایرانیم عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1236 معلمی از دور قشنگه خیلی فرساینده هست به خصوص اگه دلسوز باشی و هی حرص بخوری بچه ها یاد بگیرن بنظرت برم سراغ چه کاری بهتره؟تو شهری هم هستم که بخوام برم بیرون کار کنم نهایت ۲ تومنه پولش🤦🏻♀️ "ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 واقعا ؟ من الان تو فکرم برای معلمی یا دبیری بخونم چون تایم کارشون کمه من که برام اینجوری بود خیلی اذیت میشدم
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 6205 دیگه انتقالی نمیدن بعدم شهرای بزرگ چه گناهی کردن که هی بقیه بیان تو شهرشون امتحان بدن و رقابت رو سخت ... زمین خدا وسیعه و وقتی تو شهر خودش کار پیدا نمیشه میتونه مهاجرت کنه
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 بنظرت برم سراغ چه کاری بهتره؟تو شهری هم هستم که بخوام برم بیرون کار کنم نهایت ۲ تومنه پولش🤦🏻♀️ اگه میدونی میتونی چهار پنج ساعت فقط حرص بخوری و سر و صدا و توقعات سی تا خونواده رو تحمل کنی برو سراغ همین معلمی
فرزندایرانیم عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1236 اگه میدونی میتونی چهار پنج ساعت فقط حرص بخوری و سر و صدا و توقعات سی تا خونواده رو تحمل کنی برو سرا ... 😂😅 "ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ
فرزندایرانیم عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1236 کلا تمام شغل دولتی اینه چون حقوقا ناچیزه در برابر زحمتی که میکشی🤦🏻♀️ "ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ
فرزندایرانیم عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1236 😁😁 مجردی؟ آره مجردم.موندم چیکار کنم "ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 زمین خدا وسیعه و وقتی تو شهر خودش کار پیدا نمیشه میتونه مهاجرت کنه سهمیه هر شهر بنا به جمعیتش اعلام میشه و دلیل نمیشه بقیه هم بیان به جمعیت اون شهر اضافه بشن
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 آره مجردم.موندم چیکار کنم خب برای مجردها خوبه معلمی میای خونه فدات آماده ست میخوری و میخوابی
گلابتون_ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 25 اگه میدونی میتونی چهار پنج ساعت فقط حرص بخوری و سر و صدا و توقعات سی تا خونواده رو تحمل کنی برو سرا ... یعنی شما قطعی انصراف دادی دیگه فردا نمیری سرکلاس؟