2777
2789

من همین امروز از معلمی استعفا دادم

البته رسمی نبودم ولی شاید در آینده رسمی می شدم 

و با دو سال کار کردن یه این نتیجه رسیدم که زن برای کار بیرون ساخته نشده زن باید به خودش برسه به زندگیش با آرامش 

نه همش استرس و بدو بدو برای جفت و جور کردن کارای خونه و سرکار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همین امروز از معلمی استعفا دادمالبته رسمی نبودم ولی شاید در آینده رسمی می شدم و با دو سال کار کرد ...

من دلم میخواد استخدامی معلمی بدم.اما هرسال دارن یه سری سهمیه اضاف میکنن و نمره مفت پخش میکنن.تنها امیدم این بود اینم کور شد😐

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

من دلم میخواد استخدامی معلمی بدم.اما هرسال دارن یه سری سهمیه اضاف میکنن و نمره مفت پخش میکنن.تنها ام ...

معلمی از دور قشنگه 

خیلی فرساینده هست به خصوص اگه دلسوز باشی و هی حرص بخوری بچه ها یاد بگیرن

واسه شهرهای بزرگ که ظرفیتشون بالاست شرکت کن سال بعد انتقالی بگیر

میدونی دارن امتیاز میدن امسال به سابقه دارا میگم چطور با اونا رقابت کنم اخه.انتقالی میدن؟

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ