2777
2789
عنوان

نمیزارم بره سمت م واد و

124 بازدید | 13 پست

۳ روزه دلم خونه خانما خسارت سنگین مالی دیدم بهونه کرده بره سمت تر یا ک تا اروم بشه من نمیتونم اجازه بدم میگه هفته ای ی بار ولی من نمیتونم قبول کنم باهام لج کرده و قهر کرده چرا نمیفهمه من به خاطر خودش میگم حال روحیم وحشناک شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا اوضاع زندگیتون سر و سامان بده حالا چرا میخواد بره سراغ مواد شاید بهانشه می‌کشه میخواد به ای ...

نوشتم تو کپشن میگه میخوام ذهنم اروم بشه

من حق ندارم جلوشو بگیرم؟

تاپیک زدم دردل کنم خالی بشم کاش یکم ارومم میکردن

عزیزم چه میشه کرد 

بیشتر برید تو جمع خانوادگی یکی دو نفر که عاقل هستند بگین هم فکری کنه باهاتون 

شرایط که همینطوری نمی‌مونه درست میشه همه یک برهه از زندگیشون یک شکست هایی خوردن 

عزیزم چه میشه کرد بیشتر برید تو جمع خانوادگی یکی دو نفر که عاقل هستند بگین هم فکری کنه باهاتون شرایط ...

نمیتونم به کسی بگم باهام بدتر لج میکنه اما خیلی ضعیفه خسارتمونم سنگینه و دادگاه و سرو کله زدن باهشون خدایی سخته ولی راهش این نیست دلم شکست فکر مطکنه من بزارم بره خودشو بیشتر بدبخت کنه دوسش دارم که مثلا اروم بگیره

حق داری که اینقدر آشوب باشی باهاش خیلی صحبت کن سعی کن سرکوفت نزنی امید بده بهش

باهام قهره دلمو شکسته نمیتونم حرف بزنم باهاش دیروز کلی باهاش حرف زدم گریه کردم زجه زدم زیر بار نمیره نمیدونم چی کار کنم

نه کارش ماشین سنگینه دی ماه تصادف کرد ۱۴ تا ماشین خسارت دیدن حالا الان گیر داده به این کار

ای بابا بگو بری سراغ این کوفتی که بدتر روزگارم آدم سیاه میشه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭