2777
2789
عنوان

بچه ها نفری ده تا کلمه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 29 پست

سرویس بهداشتی

لیف

جوراب

لاک

کندو

پراید

بالش

ادکلن

ماسک مو

کتاب

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوپ من پا خودرو هوا آتش نفت کیسه صابون نفس

من و نفس قرار گذاشته بودیم امروز با هم بریم بیرون ناهار بخوریم صبح بهم زنگ زد گفت پام درد میکنه میتونی با خودرو خودت بیای دنبالم هوا هم سرده نمیشه پیاده رفت گفتم اما قرار بودیم بریم پیکنیک تو جنگل آتش روشن کنیم من حتی نفت هم برداشته بودم و بهش هم گفتم صابون و کیسه با تو حالا همه برنامه و حرفامون یادش رفته اینم از شانس ماست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
محمد کارامل سفر عسلبیمارستان داخلیافسوستجسمارادتروح

محمد میگه وقتی آدم میره سفر باید هتل رزرو کنه و بعد سفر بره بخش داخلی بیمارستان بستری شه شاید براتون عجیب باشه با این که آدم پرخوری نیست اما بعد سفر یه راست باید بریم دکتر چون هر چی تو هتل میبینه باید بخوره اگه ۱۰ مدل غذا باشه چون پول داده باید بخوره میگه اگه نخورم بعدش خاطرات رو تجسم میکنم و افسوس میخورم امروز اومدم چمدون رو بعد از یک هفته باز کردم فکر میکنید چی دیدم عسل و کارامل از هتل برداشته اورده دیگه معدش رد داده دلش هم نیومده از اینا بگذره حالا جدا از این شوخی ها محمد واقعا روح بزرگی داره و ارادت خاصی به مسئولین هتل داره 😁

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
سروسعیدخستگیخوابقرصاهنگ نمایش مجموعه پیش چهارشنبه

چهارشنبه پیش به سعید گفتم بسه دیگه خواب و خستگی یه قرص بخور یا پاشم برات قهوه درست کنم با هم سریال جدید سرو که تازه قسمت جدیدش اومده ببینیم یا اصلا یه اهنگ بزارم با هم گوش بدیم یا بریم تئاتر نمایش مجموعه شکار رو ببینیم دیدم اصلا جوابمو نمیده برگشتم دیدم خوابش برده و حرفای من انگار  براش لالایی بوده

زندگی رنگ صدا بهشت کوه روشنایی من آب حشره تنهایی

رنگ زندگی از نظر من یه رنگ نیست مجموعه ای از رنگاس یه جعبه مداد رنگیه انگار،  و دقیقا هر لحظه و هر چیزی رو میشه به رنگ های مداد رنگی تشبیه کرد مثلا تنهایی رو مشکی نامید کوه و روشنایی و آب رو آبی و صدای گوش نواز خواننده ی مورد علاقمون هم میشه گفت سبزه بنظرم اون حشره ای هم که دلیل آفرینشش رو نمیدونم هم اون رنگ تو جعبه س که هر کسی یه رنگی بهش میگه ولی یه چیزی بنظرتون بهشت چه رنگیه 

همیشه میگی ولی ریپ نمیزنی

چیزی ننوشتی اخه 

ریپلای کردم همه اونایی که نوشتن رد

چیزی ننوشتی اخه ریپلای کردم همه اونایی که نوشتن رد

قبلا نوشتم من رو نگفتی

الان هم نوشتم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بادباران مادرعیدعسلزنبورلانهگلدانکلیدکفش

قبل از عید به مادرم گفتم باید بریم بازار گل و چندتا گلدان جدید بگیریم یه روزی که هوا ابری بود گفت تا هوا خوبه بریم خریدامونو بکنیم آماده شدیم کفش هاشو از تو جا کفشی تو خونه برداشت اما یادمون رفت کلید برداریم و این شد که مامان تا اخر مسیر‌رفت و برگشت غر بزنه سرم در حین پیاده روی یکدفعه آنچان هوا باد و بارانی شد که لانه زنبور پر از عسل نمیدونیم از کجا پرت شد وسط خیابون و ما هم از ترس این که زنبورا نیشمون نزنن تا پاهامون یاری کرد‌ دوییدیم 

سرویس بهداشتیلیفجورابلاککندوپرایدبالشادکلنماسک موکتاب

امروز یهویی تصمیم گرفتیم یه سفر دو نفره با پرایدمون بریم من همیشه واسه سفر عادت دارم هر وسیله ای که فکر میکنم حتی ۱ درصد ممکنه لازم بشه رو بردارم شروع کردم چمدون بستن اول از همه لوازم آرایشی بهداشتیم رو جمع کردم و طبق معمول اولین چیزایی که گذاشتم ماسک مو و لیف ، لاک و ادکلنم بود همسرم میگه به جای این که وقتت رو انقدر صرف آرایش کنی کتاب بیار بخون اخه کی تو سفر کتاب میخونه که من دومیش باشم من حتی‌اگه فرصت هم داشته باشم و بیکار باشم خوابیدن رو ترجیح میدم حتی تو ماشین و رو بالش کوچولو خلاصه بعد از این که راه افتادیم تصمیم گرفتیم نهار رو بریم رستوران کندو وسط راه دسشوییم گرفت و دنبال سرویس بهداشتی میگشتیم که پیدا نکردیم دیگع مجبور شدیم به رستوران دیگه ای بریم که بتونم برم دسشویی حالا از شانس بدم میزای رستوران سنتی بود‌ و منم جورابم پاره بود دیگه هر جور شد اون ساعات سپری شد 

امروز یهویی تصمیم گرفتیم یه سفر دو نفره با پرایدمون بریم من همیشه واسه سفر عادت دارم هر وسیله ای که ...

عالی