2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین بگین خس خس سینه بچه تون چقدر طول کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 60544 بازدید | 42 پست
یعنی چی پرید گلوش چند وقتشه گل پسرت

بیست ماهشه..پسته رو با پوست خورد تو گلوش گیر کرد و کلی سرفه کرد..چند روز بعدش سرفه هاش شروع شد حالا معلوم نبود سرماخوردگیه یا بخاطر پسته ست.تبم کرد.ولی در کل خوب شد.چند وقتی از خوب شدنش نگذشته بود که خس خس سینه ش شروع شد.الان فقط خس خس داره.تا سی تی اسکن هم گرفتم گفتن معلوم نمیشه باید بیهوش کنیم تو ریه شو نگا کنیم مطمئن بشیم چون خس خس سینه از علائم جسم خارجی تو ریه ست.حالا که شما میگین کوچولو شما هم یکماهه داره میگم شاید مثل دختر شما شده و ربطی نداره

بیست ماهشه..پسته رو با پوست خورد تو گلوش گیر کرد و کلی سرفه کرد..چند روز بعدش سرفه هاش شروع شد حالا ...

اینکه الان ویروس هست یکی از دلایلشه

شما تا حالا پیش کسی که تول درمیاره رفتید 

ولی نصیحت خواهرانه یه سر ببرش

من میدونم که میتونم💪💪💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شهر ما نیست شما کجایین؟من کر مانم.

من تهرانم اینجا یه خانمی هست که معروفه قشنگ بهت نشون میده چی مونده گلوش منکه خیلی دعاش میکنم خدا ازش راضی باشه باز پرس وجو کن شاید کسی باشه

من میدونم که میتونم💪💪💪
ببخشید میپرسم شما برای چی زفتین پیشش.؟چی شده بود

پسرم خیلی مریض شد شیر نمیخورد تب و اسهال شدید داشت پدر شوهرم خداخیرش بده گفت این بچه تول شده ما قبلش کلی دکتر برده بودیم رفتیم از گلوش تکه های سیب خیارار درآورد با اینکه هنوز هفت ماهش بود فرداش بچه خوب خوب شد

بعدشم دخترمو چندبار بردیم

من میدونم که میتونم💪💪💪
پسرم خیلی مریض شد شیر نمیخورد تب و اسهال شدید داشت پدر شوهرم خداخیرش بده گفت این بچه تول شده ما قبلش ...

ای جونم.خدا روشکر.پس الان شما گفتی یکماهه در طول روز خس خس داره،؟و دکتر هم دارو نده؟پس منم نگران نباشم.؟

ای جونم.خدا روشکر.پس الان شما گفتی یکماهه در طول روز خس خس داره،؟و دکتر هم دارو نده؟پس منم نگران نبا ...

نگران نباش تا حالا کتوتیفن دادی همین الان که خوابیده صدای خس خس خیلی زیاده البته دختر من ۳۳هفته به دنیا اومده ریه هاش هنوز تکمیل نبودن فکر کنم خیلیشم بخاطر اونه که خیلی حساسه

من میدونم که میتونم💪💪💪
نگران نباش تا حالا کتوتیفن دادی همین الان که خوابیده صدای خس خس خیلی زیاده البته دختر من ۳۳هفته به د ...

نه ندادم صب میگیرم میدم یعنی همیشه خس خس میکرده یا این اولین باره خس خس میکنه؟وای چقدر سوال میپرسم.ببخشید تو رو خدا.

نه ندادم صب میگیرم میدم یعنی همیشه خس خس میکرده یا این اولین باره خس خس میکنه؟وای چقدر سوال میپرسم.ب ...

کلا خس خس زیاد داره چرا پیش یه تول گیر نبردی هرجور شده ببرش بعدش یکی دو روز صبر کن اگه خوب نشد ببرش دکتر

من میدونم که میتونم💪💪💪
سلام عزیزم..ممنون.کوچولوتون خس خس داشته بهش دادین.؟بندرعباس هستین.؟شما تل گیر سراغ ندارین بندرعباس

من پسرم هشت ماهشه بدجور سرفه میکرد دکتر سیتیریزن داد بهش اصلا خوب نشد حتی بدترم شد رفتم پیش فوق تخصص آلرژی بهش شربت زادتین و 20عدد پودر سینگولار داد بچم خوب شد با گذشت یک روز از خوردن دارو ولی داروها رو به سختی گیر آوردم واینکه خیلی گرون هم هستند،،،،بله بندر عباس هستم،،تل گیر اگه منظورتون تل مو هست که آره هست اینجا

نمیخوام نگرانت کنم

ولی حتما یه دکتر ببرش

اگه اون پسته گیر کرده باشه الان راحت تر در میاد

تا اینکهه خدایی نکرده بمدت طولانی بمونه و حتی شاید عفونت و ... بکنه

بیهوشی که چیزی نیست 

ببر و نگران نباش انشالله که هرچی زودتر خوب میشه

پسرم خیلی مریض شد شیر نمیخورد تب و اسهال شدید داشت پدر شوهرم خداخیرش بده گفت این بچه تول شده ما قبلش ...

سلام عزیزم

همسر من خیلی از ناحیه گلو ناراحته همیشه میگه انگار چیزی تو گلومه پایین نمیره، حالت خلط داره اما خودش میگه خلط نیست  ، منم تو فکر تول بودم اما کسی که اینکارو کنه سراغ نداشتم ،دختر شما هم این علامتو داشته ؟ دکتر  هم انجام میده یا نه ؟میشه آدرس این کسی که گفتید بذارید ممنون میشم 

2810