2777
2789

سلام خانمای عزیز.خس خس سینه ی پسرم خوب نمیشه دو هفته ست طول کشیده.هر نوع داروی حساسیت بگین دکترا دادن قرص ایروکاست بتامتازون هیدروکسی زین ولی خوب نمیشه.میترسم بخاطر پسته ای باشه که یکم ماه پیش پرید تو گلوش به دکترا که میگم میگن میخوای مطمئن بشی بیا بیهوشش کنیم نگا کنیم.بهم بگین خس خس سینه ی بچه های شما چقدر طول کشیده دلیلش چی بوده چی دادین خوب شد..بیست ماهشه پسرم

وازلین وروغن زیتون ومخلوط کن وباهاش. سینه اش وچرب کن وبعدازاون چند دیقه یه دستمال وگرم کن بذار روی سینه. اش.. خوب میشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

البته بایکبار اوکی نمیشه .. توهفته چندبارانجام بده ... سینه اش نرم میشه .. 

بتاماازون و... هم خوبه ((: داروهاش مشکلی نیس..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما یعنی خداروشکر کسی نبوده بچه ش سینه ش خس خس کنه.؟بگه چند روز طول کشیده

دختر من الان یک ماه خس خس داره ولی درست نمیشه گلوشم عفونت نداره پیش دکترم بردم ولی دارو نداده

من میدونم که میتونم💪💪💪
دختر من الان یک ماه خس خس داره ولی درست نمیشه گلوشم عفونت نداره پیش دکترم بردم ولی دارو نداده

قربونت که جواب دادی.چند وقتشه دخترت؟پسر من کل روز سینه ش طوری هس خس میکنه که شنیده میشه از دور

عزیزم یک انار رو بزار روی شعله پخش کن بزار بپزه آخر شب انار رو بده بخوره اون پره های سفیدش رو هم بخوره هر شب وقتی میخوابه بده بخوره تا یک هفته انشاالله درست میشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
قربونت که جواب دادی.چند وقتشه دخترت؟پسر من کل روز سینه ش طوری هس خس میکنه که شنیده میشه از دور

خواهش میکنم عزیزم

سرما خورده  از تنش درنیومده دکتر گفت اون موقع که خیلی خس خس کرد دو سی سی کتوتیفن بده خیلی هم تاثیر داره دخترم یه سالو سه ماهشه ولی بشدت حساسه زود سرما میخوره

من میدونم که میتونم💪💪💪
خواهش میکنم عزیزم سرما خورده  از تنش درنیومده دکتر گفت اون موقع که خیلی خس خس کرد دو سی سی کتو ...

مال پسر من پونزده روزه طول کشیده قبلش چند هفته سرفه شدید داشت با تب خوب شد بعد خس خس شروع شد.. پس یعنی میگین نگران نباشم.؟من همش نگران پسته ای هستم که چهل روز پیش پرید تو گلوش.حالا با حرف شما یکم آروم شدم.

2810