2777
2789
عنوان

حرکت عجیب همسرم

336 بازدید | 10 پست

طبق تاپیکای قبلیم دیشب سرلج من گ خیلی اعصابش،خورد کردم و یکی زدم رو سینش باعث شد سینش خط بیوقتخ با ناخنم اونم تلافی کرد محکم کوبید روسرم ک ننیجش سرم امروز ورم داره ویشب بهش گفتم بیا دکتر باهام نیومد منورسوند گف خودت برو داخل!!

امروز میگم چ ادمی هستی زدی سرم باد گرده نمیای باهام دکتر میگه حقیقتش ترسیدم واقعا چیزیت شده باشه شر بشه برام

ینی واقعا شر نشه براش مهمتر از من بود؟میمردم چی

به خوشی بیای دلبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرکت عجیب؟ جالبه 

این عجیب نیست وحشتناکه اومدیمو با اون ضربه ای ک زد تو بیهوش میشدی اینکه میترسع خونت میوفته گردنش تورو میبرد بیمارستان؟ 

نخیر تیکه تیکه میکردت توبیابون میسوزوندت یوقت خونت گردنش نباشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

میشه گفت همسرت اولویت رندگیش خودش هس 

ولی خب گاهیم آدم از ترس تصمیمات و حرکات نابجایی داره ک اونو میشه از رفتارای کلی ک باهات داره تشخیص داد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺