2777
2789

ی سری بچه های زیر ۱۸ سال در مورد زندگیای زناشویی نظر میدن درحالیکع هیچی از زندگی نمیدونن

حتی ماهایی ک مجردیم

وقتی ی روز زندگی متاهلی رو تجربه نداریم بهتره ک نظر ندیم

هرجا رو نگاه میکنی نوشته طلاق بگیر بچه مدرسه ایه

چ خبره؟؟؟

من ک خودم درباره این مسائل هیچوقت نمیام ازینجا نظر بگیرم!!!

صلح طلب اما جنگ بلد...

من مجرد نیستم و خیلی از نظراتشونم خوبه چشم آدم باز میکنه نسبت به موضوع دید آدم وسیع تر میشه حالا ن اونایی که فقط درجا میگن طلاق بگیر اصلا راهکاری نمیدن بماند 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مجرد نیستم و خیلی از نظراتشونم خوبه چشم آدم باز میکنه نسبت به موضوع دید آدم وسیع تر میشه حالا ن ا ...

اره تو از بدبختیات بنویسی همه میان کمک میکنن

خدا نکنه یکی بگه من خیلی خوشگلم عکس بزاره همه مینویسن چقدر زشتی 

انقدر حسادت هست وسیع تر شدن دید ب موضوعات نیست!!

صلح طلب اما جنگ بلد...

مسائل اقتصادی، اختلاف فرهنگی و عقیدتی، تربیت و ذات نادرست زن یا شوهر، خیانت و ... هم زیاد دلالیل مهم ...

میدونید از چ لحاظی میگم

ازین لحاظ ک من انقدر حسود اینجا دیدم اطرافم ندیدم

ی نفر از خوشگذرونیش بگه همه میخوان خوردش کنن

حرف من اینه ک ب خیلی از نظرات بهتره تو زندگی اهمیت ندیم

صلح طلب اما جنگ بلد...

میدونید از چ لحاظی میگمازین لحاظ ک من انقدر حسود اینجا دیدم اطرافم ندیدمی نفر از خوشگذرونیش بگه همه ...

درسته نباید از هرکسی نظر بپذیریم درمورد زندگیمون، ولی این ربطی به متن تاپیک شما نداشت که علت اکثر طلاق‌هارو نظرات اینجا دونستی، همین رو میگفتی توی عنوان و متن اول تاپیک

آره دوستان وقتی اومدن نوشتن شوهرم منو میزنه خیانت میکنه بچه ننست بگید اشکالی نداره برو سر زندگیت دست ...

ممکنه بعدش درست شد چرا طلاق؟؟

هیچکس اینجا مشاور نیست ی مشت بچه ریخته ایناهم فک میکنن طرف ۳۰ رو داره

صلح طلب اما جنگ بلد...

درسته نباید از هرکسی نظر بپذیریم درمورد زندگیمون، ولی این ربطی به متن تاپیک شما نداشت که علت اکثر طل ...

اونو تیکه انداختم 

کنایه توی فارسی رو بلدین؟؟

بگم کنایه از چی بوده یا خودتون متوجه میشین؟؟

صلح طلب اما جنگ بلد...