2777
2789
عنوان

چرا تو خوابگاه حریم شخصی ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
تو تلفن خرف زدنتم دخالت میکنن من با مامانم راجع به خواستگار حرف میزدم بعد اینکه قطع کردم طرف میگه با ...

میتونیم خوراکی موردعلاقمونو تنهایی بخوریم؟ یا باید به همه تعارف کنیم و با اونا بخوریم؟

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونیم خوراکی موردعلاقمونو تنهایی بخوریم؟ یا باید به همه تعارف کنیم و با اونا بخوریم؟

ببین اگه صمیمی نیستین نه نیازی نیست تعارف کنید 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

فک کن ی دختری که نمیشناسی از بیرون میاد یهو میبینی مانتوی تو تنشه 

اکثرا شهرستانی ام هستن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
فک کن ی دختری که نمیشناسی از بیرون میاد یهو میبینی مانتوی تو تنشه اکثرا شهرستانی ام هستن

یاخدا مگه کمد و اینا نداره

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

فک کن ی دختری که نمیشناسی از بیرون میاد یهو میبینی مانتوی تو تنشه اکثرا شهرستانی ام هستن

ربطی به شهرستانی بودن نداشت که 

کلا کسی زرنگ باشه از اول ادا اصول میاد میگه من وسواسم و ازین حرفا دیگه کسی جریت نداره دست به وسایلش بزنه 

کاربری دست 98348نفره

ربطی به شهرستانی بودن نداشت که کلا کسی زرنگ باشه از اول ادا اصول میاد میگه من وسواسم و ازین حرفا دیگ ...

بعضیا اخلاقشون اینه ساکتن و درونگرا زیاد با کسی ام صحبت نمیکنه اون بیچاره چه گناهی کرده؟

در ازاش این افراد پررو و دریده ان 

دیدم که میگممممم

یاخدا مگه کمد و اینا نداره

بستگی به خوابگاه داره اما در کل زیاد کمد و کشو مظرح نیست همون اول خودت باید تعارف رو کنار بزاری بگی من دست به وسیله کسی نمیزنم کسیم سمت لباس من نیاد

کاربری دست 98348نفره

بعضیا اخلاقشون اینه ساکتن و درونگرا زیاد با کسی ام صحبت نمیکنه اون بیچاره چه گناهی کرده؟در ازاش این ...

دیگه طرف اونقد از پسش خودش بر نمیاد که نمیتونه تکلیف لباسشو معلوم کنه خابگاه چرا اومده بره تو غارش

کاربری دست 98348نفره

نخیر از این خبرا نیستش، مگ اینک آدم خودش رو بده

من حتی خوراکی هایی مث جعبه شیرینی میذاشتم رو یخچال یا رو میز دم دست

ولی بغیر از دوست صمیمیم کس دیگه ای از هم اتاقیا جرئت نداشت دست بزنه

مگ اینک تعارفشون میکردم، یا اجازه میگرفتن ازم

نه نمیشه باید یه تعارفی کرد منتها خیلی سفت و سخت تعارف نکن از سر تخت یه تعارفی کن  اکثرا هم برنمیدارن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خب بهتره صحبتای طولانی و خصوصی را برین تو تراس یا جای دیگه نه تو اتاقوب گردی هم با هندزفری باشه

هوای منفی ۳درجه نمیشه که 

خودشون تو اتاق فحش کشی میکردن با نامزداشون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
دیگه طرف اونقد از پسش خودش بر نمیاد که نمیتونه تکلیف لباسشو معلوم کنه خابگاه چرا اومده بره تو غارش

ببخشید نمیدونستن باید شماها اجازه بگیرن

لابد خودتم یکی از همونایی که بی اجازه به وسایل ملت دست میزنی که انقدر بهت برخورده