2777
2789
عنوان

یک گاز و یک هود خریدم به چهار تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 57 پست

مامان منم ی هود و اجاق دو سال پیش ازشون خرید ۲۵۰۰

اولش میگفت ۸ تومن..

اونقدر بگم کیفیت عالی داشتن ، نداشتن واقعا

کاملا معمولی

جنس چدن های گاز خوب نبود ولی در کل بقیه چیزاش خوب بود

مامانم برا خونه باغ میخواست دراون حد اوکیه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
خدا کنه کار کنه برام خودش که گفت ارزون میدم چون قاچاق میارم مجبورم رد کنم این اجناس بره تا بتونم برگ ...

واسه کار کردن ک میکنه خانم نترسین فقط میگم تقلبی نباشه ‌‌‌

اره قاچاق میارن 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ شانسی خوبه بابا اگ از بانع اورده😂من امروز ی هود ساده معمولی گاز و ی شیز اشپزخونه خریدم20

جدی ؟؟

آره ماشینش مشخص بود لهجه داشت و معلوم بود از ژرفای جنوب و ...هست 

خدا کنه خوب باشه 

جدی ؟؟آره ماشینش مشخص بود لهجه داشت و معلوم بود از ژرفای جنوب و ...هست خدا کنه خوب باشه

نترس خوبه بابا

اتفاقا شپهرم همیشه میگه چددتاوسیبه برقی میخوام ک باید بریم بانه چون جنس اصل

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
این یه روش کلاهبرداریه اینا کارشونه برا ما هم پیش اومد و دقیقا همین هود و گاز میفروخت و همینقدر هم ق ...

من تا ده سال می‌خوام کار کنه 🤣🤣🤣

آخه میدونی زد به برق خوب بود خدایی مثل هود های بازار بود برای همون خریدم 

۶۵۰۰بعیدخارجی باشه

مشابه ایرونیش داشت ۳تمن ولی گفتم اصلش رو بده از استیلم بدم میومد شیشه گرفتم گفتم نمطشکنه پسره بازوزن ۸۵کیلو رفت روش اخم نگفت پارسال خریدم من 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

این یه روش کلاهبرداریه اینا کارشونه برا ما هم پیش اومد و دقیقا همین هود و گاز میفروخت و همینقدر هم ق ...

میدونی من رفتم قشم لوازم برقی خریدم همه مغازه دار ها همین قدر کم میکردن مثلا جارو برقی که ۱۳ میلیون بود توی شهر خودمون بهم دادن به ۵ تومن 

نمی‌دونم چرا انقدر کم میکنن از درگهان خریدم