2777
2789

گفتن اخر دی بهانه مشخص نیس

ممنون میشم به عنوان دانشجوی روانشناسی تایپیک اخرمو نظر بدی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتن اخر دی بهانه مشخص نیسممنون میشم به عنوان دانشجوی روانشناسی تایپیک اخرمو نظر بدی

خوندم چه نظری بدم عزیزم؟

من هیچی از تو و خانوادت نمیدونم فقط طبق تجربم میتونم بگم منم قبلنا بچه تر بودم اینجوری بودم ولی زمان همه چیو درست میکنه بعدا متوجه میشی ک هیچکی مثل مادرت تورو دوست نداره و اون موقع قدر خانوادتو میدونی

دفترچه باید بیاد بعدش ثبت نام کنیم کی دفترچه میاد؟

شاید یه ماه دیگه بیاد شایدم زودتر 

سایت جهاد دانشگاهی هروز چک کن و سایت سنجش 

سایت ای استخدام صفحه آموزش پرورش هروز چک کن 

خوندم چه نظری بدم عزیزم؟من هیچی از تو و خانوادت نمیدونم فقط طبق تجربم میتونم بگم منم قبلنا بچه تر بو ...

۳۰ سالمه و از وقتی یادمه خانواده مذهبی سخت گیر داشتم

دیگه کی میخاد درست بشه..

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

۳۰ سالمه و از وقتی یادمه خانواده مذهبی سخت گیر داشتمدیگه کی میخاد درست بشه..

اها خب با جنگیدن خودت شاید بتونی یک مقدار بهتر کنی

و اینکه سرکار اگه بری خود تدرامد داشته باشی یکم از گیردادنشون کمتر میشه

اها خب با جنگیدن خودت شاید بتونی یک مقدار بهتر کنیو اینکه سرکار اگه بری خود تدرامد داشته باشی یکم از ...

سرکورد میرم.جدا زشون وقت میگذرونم ولی الان بحث خاستگار بود

سرکورد میرم.جدا زشون وقت میگذرونم ولی الان بحث خاستگار بود

اگه به دلت نمیشینه و مرد ایده الت نیست اصلا قبول نکن که بدبختیت چندین برابر میشه و اضافه میشه به مشکلاتت اگه ازدواج میکنی فقط با یه مرد خیلی خوب