2777
2789
عنوان

میکروب معده کسی تجربه داره 😔

34 بازدید | 7 پست

بچه ها  داره 3ماه میشه دارم دارو میخورم ولی هنوز کامل خوب نشدم نسبت به قبل بهتر شدم قبلا هضم غذا با سوزش وحشتناک همراه بود الان بهتر شده خداروشکر 

ولی عذر میخوام خلط نمی‌دونم چیه فکر میکنم از معدم باشه یا گیر می‌کنه پشت گلوم یا راه نفسمو از بینی می‌بنده و صبحها هم باز این هست ولی رنگ سبزش ولی صبحها رنگش سفیده اکثرا 

کسی تجربه داره  از معده اس ؟ 🥺😔😔

منم همینم انگار یه چیزی تو گلوی ادم گیرکرده🥺🥺😭😭

هرچقدر بالا بیاری ، نمیره

وحشتناکه ،من غذا میخورم ، بدنم میلرزهههه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم انگار یه چیزی تو گلوی ادم گیرکرده🥺🥺😭😭هرچقدر بالا بیاری ، نمیرهوحشتناکه ،من غذا میخورم ...

باورت میشه بعد از ۳ماه احساس میکنم تازه دارم مزه غذا رو میچشم ولی بخاطر این غذا انگار توی گلوم میمونه وپایین نمیره

شما از کی درمان میکنید؟

نه چی هست خوبه؟ چطور درستش میکنن

شیرین بیان ناشتا اندازه یه نخود میک بزن 

آب نخور روش 

شبا قبل خواب یه قاشق مرباخوری بابونه بذاتوقوری اندازه یه فنجون 

آب جوش بریز روش غلیظ شه 

نوش کن 

خیلی خوبه 

با قرص تداخل نکنه ولی