2777
2789

من تجربشو نداشتم موهام قوی بود از پارسال ی مدتناها نخوردم سیستم بدنم بهم ریخت شروع شد ب ریزش مو و تو مخی های من شروووع شد  واقعا تمام فکر ذکرم شد مو  اهن  زینک بیوتین  خوردم دریغ از ذره ای فایده دیگه نا امید بودم  تا اینکه  یه قرص ویتامین دی ۵۰ هزار واحد خوردم اونم درحد چهل پنجاه هزار تومن چنان معجزه کرد بزور موهام روزی یه چهار تا فقط میریزه  

کسی که ریزش داره باید ازمایش بده بینه کدوم ویتامینش  کمه

🔥🔥اگر پول داری از پنجاه تومن ب بالا کمکت میکنم ماهانه پنج تومن ب بالا با پولت دربیاری  سوال خاستید درخدمتم 🔥🔥

عه نتیجه گرفتی بالاخره😁تبریک

عاااااره  بعد تقریبا یکسال ریزش مو  ی قرص پنجاه تومنی  نجاتم  داد

🔥🔥اگر پول داری از پنجاه تومن ب بالا کمکت میکنم ماهانه پنج تومن ب بالا با پولت دربیاری  سوال خاستید درخدمتم 🔥🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاااااره بعد تقریبا یکسال ریزش مو ی قرص پنجاه تومنی نجاتم داد

ویتامین دی خیلی نقش مهمی داره تو بدن 

ازکجا فهمیدی دی کم داری؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ویتامین دی خیلی نقش مهمی داره تو بدن ازکجا فهمیدی دی کم داری؟

اره شنیده بودمم خیلی ویتامین موثریه   ولی هی میخایتم استفاده کنم  گفتم شاید مثل  قبلیا  بی اثر باشه  میخاستم فیتو بخرم قیمتشم بالاس  الکی گرون میدن    گفتم  حالای ویتامین دی بخرم   سه تا  خوردم  تو دو هفته  واقعا اینقدر  سفت شدن موهامو  تو این یکسال تجربه نکردم

اره شنیده بودمم خیلی ویتامین موثریه ولی هی میخایتم استفاده کنم گفتم شاید مثل قبلیا بی اثر باشه ...

اعععع شما همونی بودی ک بهت گفتم برو آزمایش بده میگفتی فقط فیتو دیدی رسیدی به حرفم🤞

...
اره شنیده بودمم خیلی ویتامین موثریه ولی هی میخایتم استفاده کنم گفتم شاید مثل قبلیا بی اثر باشه ...

عالیه 

بزار دوسه هفته بگذره 

ایندفه ویتامین دی دوز هزار بگیر روزی یکی بخور 

دوز بالا مصرف نکن دیگه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اعععع شما همونی بودی ک بهت گفتم برو آزمایش بده میگفتی فقط فیتو دیدی رسیدی به حرفم🤞

یادم  نمیاد  ازمایش  ندادم البته  ویتامین دی شانسی  استفاده کردم    خوب شد الکی فیتو نخریدم

یادم نمیاد ازمایش ندادم البته ویتامین دی شانسی استفاده کردم خوب شد الکی فیتو نخریدم

امضاتونو الان دیدم یکم توضیح بده

عالیه بزار دوسه هفته بگذره ایندفه ویتامین دی دوز هزار بگیر روزی یکی بخور دوز بالا مصرف نکن دیگه

من سه تا پنجاه هزار خوردم  اره فعلا نمیخورم  بنظرم بی ۶ یا بی ۱۲ هم بخورم کنارش