2777
2789

حالا پیام داد اول فک کردم اینم دلش تنگ شده تونگو کاری میخاست واسش انحام بدم بعدم برای اینکه ضایع نشه گف بمونم یابرم 

گفتم بمون جون واقعیت دوسش داشتم 

حالا نه پیام میده نه حال میمرسه همشم میگ من وقت ندارن ببینمت 

خدایا کاش زودتر بهم نشون میدی چه بی وفاییه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم دیر نیست خودتو از فکرش در بیار یه زندگی جدید شروع کن اگر هم باز پیداش شد خیلی شیک قهوه ایش کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
هنوزم دیر نیست خودتو از فکرش در بیار یه زندگی جدید شروع کن اگر هم باز پیداش شد خیلی شیک قهوه ایش کن

تواین یسال اصن نگف زنده ای یامرده ازالکی گف من میخاستم پیام بدم ولی گفتم بلاکم 😐

منه خر یکسالو نیم گریه کردم باکسی نرفتم تورابطه عمدم رف

اون کارو واسش انجام دادم حالا یه پیام زوری میده .چقدر مردم کثیفن ناراحتم یکسالو نیم اززندگی بریدم

دورت بگردم قوی باش 

بذارش کنار 

میخوایش چی کار؟

من ۵سال پیش یکی به حقم بدی کرده به فکر انتقامم ازش هنوز 

تو چطو بش فک میکنی؟

تواین یسال اصن نگف زنده ای یامرده ازالکی گف من میخاستم پیام بدم ولی گفتم بلاکم 😐منه خر یکسالو نیم گ ...

اشتباه کردی دیگه اشتباهتو ادامه نده اینو بکن شعار زندگیت ک مهمترین و در اولویت ترین فرد زندگیم خودمم و هر چی بخواد آرامشمو ب هم بزنه جلوش وایمیستم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دورت بگردم قوی باش بذارش کنار میخوایش چی کار؟من ۵سال پیش یکی به حقم بدی کرده به فکر انتقامم ازش هنوز ...

قربونت بشم دلم خیلی شکسته ازبی کسی پناه بردم بهش فکردم اونم دلش تنک شده تو نگو کارداشته 

اره دیگ ادامه نمیدم مرسی قربونت برم

چشم ب هم بزنی جوانی تموم شده نذار افسوس بخوری بعدا ازش استفتده کن و لذت ببر