2777
2789

برای یه بنده خدایی یه کاری کردم مشکلش رفع شد ...

تشکر کرد گفت بی نهایت لطف کردی و این چیزا 

در جواب گفتم لایق لطف و محبتی جانم💖

بنظرتون خوب جواب دادم 

چه حسی از این نوع جواب من گرفتید؟

اینم بگم که آدمی که اینو بهش گفتم به شدت قدرنشناس و نمک نشناسه و فقط چرب زبونه 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتتون دروغ گفتین

من کاری که براش کردم رو بخاطر اون نکردم بخاطر خودم کردم .

به هرکسی کمک میکنم حال خودم‌خوب میشه . و اینم بگم بدترین آدمها رو هم لایق محبت می‌دونم.

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چرا به یک قدر نشناس ابنجور بگی. ولی خب تشکر کرده پس قدر دونسته

در همین حد قدر می‌دونه. بعدا پشتم حرف میزنه دروغ میگه حرف در میاره قضاوت می‌کنه و نهایتا میگه کاری نکرد 

جوابت درست هست ولی اشتباه کردیچرا وقتی میدونی قدر نشناسه کمکش میکنیباعث میشه ادما ازت سواستفاده کنن

نه عزیزم حواسم هست تا چقدر بکنم ... ولی خب من همه رو لایق محبت می‌دونم برای همین فقط اینو گفتم یعنی پرو میشه ؟

نه عزیزم حواسم هست تا چقدر بکنم ... ولی خب من همه رو لایق محبت می‌دونم برای همین فقط اینو گفتم یعنی ...

اره میشه 

بنظرم خیلی مهربونی یا اینکه یکم با بقیه رو در وایسی داری نمیتونی نه بگی 

اگه اینطوره قدر خودتو بدون به هر نمک نشانسی خوبی نکن تهش پشیمونی برا خودته

اره میشه بنظرم خیلی مهربونی یا اینکه یکم با بقیه رو در وایسی داری نمیتونی نه بگی اگه اینطوره قدر خود ...

بنظرم همه چی باید متقابل باشه 

اگ خوبی دیذی خوبی کن اگرم نه مث خودشون باش احترامم همینطور تا وقتی احتران بذار ک احترامتو نگه دارن

اره میشه بنظرم خیلی مهربونی یا اینکه یکم با بقیه رو در وایسی داری نمیتونی نه بگی اگه اینطوره قدر خود ...

می‌دونی این آدم بعد خوبی هام رفت پشت سرم کلی حرف زد و قضاوتم کرد و تهمت زد 

دیگه خوبی هامو ادامه ندادم ولی بنظرم بازم باعث نمیشه بهش نگم لایق محبت نیستی 

یه خانمی گفت جوابت زشت بوده انگار نکته بالا به پایین داشتی

می‌دونی این آدم بعد خوبی هام رفت پشت سرم کلی حرف زد و قضاوتم کرد و تهمت زد دیگه خوبی هامو ادامه نداد ...

خب اگه اینطوره ک اصلا لایق محبت نیست تو کسی رو ک پشتت حرف زده قدر دان خوییاات نبوده لایق محبت میبینی؟ واقعا؟ 

من بودم باهاش قطع ارتباط میکردم 

خب اگه اینطوره ک اصلا لایق محبت نیست تو کسی رو ک پشتت حرف زده قدر دان خوییاات نبوده لایق محبت میبینی ...

من اینطوری نگاه میکنم که عقده های آدما بخاطر مریض بدن ذهنشون ذهن مریض هم بخاطر محیطی رشد داغونه همه رو محقق میبینم

خب اگه اینطوره ک اصلا لایق محبت نیست تو کسی رو ک پشتت حرف زده قدر دان خوییاات نبوده لایق محبت میبینی ...

اما خب منم کمی مث توام نمیتونم ناراحتی کسیو ببینم کازی از دستم بر بیاد انجام میدم 

ولی وقتی بیینم طرف از حد میگذرونه دیک میزارمش کنار

من اینطوری نگاه میکنم که عقده های آدما بخاطر مریض بدن ذهنشون ذهن مریض هم بخاطر محیطی رشد داغونه همه ...

دیدت تا یه جای درسته 

البته طرز تفکرا متفاوته 

من چرا میگم درست نیست  نگرانم ک بعدا آسیب نبینی