2777
2789
عنوان

خانوم های باردار شماهم دکترتون این مدلیه ک اجازه نمیده حتی حرف بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عوض کن روز اول برو بگو دلیلم برای عو کردن دکترم این بوده اگه شما هم همینی تکلیفو بدونم

الان میگم ب منشی میگم اگ نتونتم ارتباط بگیرم باهاش دلیلی نداره پرونده تشکیل بدم منی ک حتی نمیتونم وقت بزارم براخودم 

نه اصلا اول میرم پیش ماما وزن فشارم میگره بعد میرم پیش دکتر هر چقد دلم بخواد سوال میپرسم سری قبل یه ...

من دوماه باردارم حتی وزنمم نمیدونم چنده اصلا نمیدونم چیکارکنم هیچکی راهنمایی نمیکنه

من دوماه باردارم حتی وزنمم نمیدونم چنده اصلا نمیدونم چیکارکنم هیچکی راهنمایی نمیکنه

وزنت نمیکنت ؟  من هرماه هم فشار هم وزنمو میگرفت. ماه های اخرم نمیدونم صدای قلب گوش میده  . هر مریضی که میره تو مخصوصا باردار تا نیم ساعت داخلن 

چند جا بپرس حتما حتما دکترت عوض کن اصلا هر سری ک میری باید وزنت فشارت بگیری

من سری اول ک رفتم‌گفتم باردارم دکتر یجوری با ذوق بهم تبریک گفت دلم غنج رفت