2777
2789
عنوان

فحش خواهر ومادر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مث بابای من ک این همه دامادمون اجیمو اذیت میکنه یکسال و نیمه ما ندیدیمش و صداشم نشنیدیم میگیم جداشه ...

چقدر دلم گرفت با این کامنت😔

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

ازش میترسین ؟این همه تمسخر و آزار اذییتون می‌کنه زشت نیست بعد شما شکايت کنيد میشه زشت؟!

خونه پدرمه اون باید شکایت کنه اگر ب من بود همین امشب میرفتم جلو در دادگاه میخوابیدم تا صب برم پدرشو دربیارم 😭

سیمشو قطع کنشلنگ بگیر روی دوربین بگو داشتم کوچه میشستم یهو ریختشکایت کنیدخط بندازید روی دوربین نصف ش ...

تو فکر اینم بودم ولی آخه یه دوربینی نیست ۸ تا دوربین گذاشته جای جای خونه میترسم شر شه بابامم پشتم نیس 🥲

تو فکر اینم بودم ولی آخه یه دوربینی نیست ۸ تا دوربین گذاشته جای جای خونه میترسم شر شه بابامم پشتم نی ...

چ ادم گاویی..ما دوتا دوربین واسه مغازه گذاشتیم 10میلیون شد..این 8تا گذاشته‌ چ پولداره

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..

خیلی مسخرس هم کارهمسایه هم ترس شما 

بزار باور نکنم و راست میگی اخه کدوم احمقی دوربین میزاره خونه ی مردم و طرفم صداش درنیاد

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون