2777
2789
عنوان

باز یه جشن شد و ما دعوامون شدش

99 بازدید | 12 پست

بچها مادرشوهرم یلدا دعوتمون کرد من گفتم باشه میایم 

بااین ک فامیلا خودمم دعوتمون کرده بودن گفتم اونجا واجبتره میریم اونجا چون حوصله بحث با شوهرم نداشتم 

حالا دیشب جاریم گفت من امسال میرم خونه بابام 

خواهرشوهرمم گفت مادرشوهرم مهمون داره اونجام 

دیگه مامانش گفت پس توهم فامیلات دعوت کرده بودن برو اونجا یلدا 

یه شب دیگه همه باهم جم میشیم یلدا میگیریم منم گفتم برا من فرقی نداشت باشه 

دیگه حالا ب شوهرم گفتم مامانت اینجور گفت 

میگه من هیچ جا نمیام میمونم خونه خودم و مامانم اینا رو دعوت میکنم 

منم گفتم من یه شب جشنه میخوام بهم خوش بگذره من از هیچ کس پذیرایی نمیکنم 

گفت تو غلط میکنی 

کثافت بیشعور انقدر عصبی ام عصبی ام دارم دق میکنم از دستش

دارم دیوانه میشم از کاراش از این حماقتش مث یه حمال میمونه برای خانوادش انقدر بدبخته حالم ازش بهم میخوره 

کل وسایلامون کهنه شده یه عرضه نداره اونا رو عوض کنه 

حالا هی میگه نه خودم ب همه خانواده شام میدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خونه پدر شوهرم دعوتیم اما امسال تصمیم گرفتیم دونفره یلدا رو جشن بگیریم برقصیم دونفره عکس بگیریم هر کاری ک دلمون بخواد انجام بدیم امسال اولین ساله ک یلدامون رو دونفره جشن میگیریم ذوق دارم 🍉

وای همه واسه یلدا درگیرن کدوم وری برن فامیلای شوهر منم پارسال سر اینکه خونه کی بریم دعوا شد آخرشم هرکی نشست خونه خودش منم رفتم خونه عمو بزرگم کله فامیلای پدریم اونجا بودن....بجای اینکه دورهم جمع بشیم خوش بگذرونیم هرسال دلخوری پیش میاد...تو نی نی سایتم که یک ماه قبلو بعد یلدا و روز زنو ولنتاین همش تاپیکای دلخوریِ این مدلی 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
دوباره یلدا و هززززار تا جنگ و مکافات برا ما ایرانی هااین رسوم مضخرف کی منسوخ میشن راحت شیم؟؟؟؟؟

اخه ببین من واقعا مهم نبود برام گفتم میریم خونه مادرشوهرم 

ولی این رفتارش واقعا توهین بمنه 

ک همه هرجا دلشون بخواد دارن میرن 

بعد این حق انتخاب نمیده بااینک مادرش گفتش نیایید برید خونه فامیلتون باز این لج میکنه 

از این دلسوزی مادرش ک پا درمیانی میکنه نه برید اونور هم حالم بهم میخوره ک چرا شوهرم انقدر درک و شعور نداره خودش بفهمه

وای همه واسه یلدا درگیرن کدوم وری برن فامیلای شوهر منم پارسال سر اینکه خونه کی بریم دعوا شد آخرشم هر ...

همش هم تقصیر ادم های لجبازه ک حرف منطق سرشون نمیشه شوهرمن اصلا حرف نمیزنه 

انقدر بدبخته دوست داره بمن زور بگه 

فک میکنه اینجور ادم حسابش میکنن