2777
2789
عنوان

واکنش خدا به دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 21 پست

اون طوری که فکر کنی یه نفر داره دعای شما رو میشنوه به اسم خدا اشتباه میکنی ولی نیروها و روح هایی هستن که اگه بخوان میتونن برای رسیدن به چیزی میخوای کمکت کنن و اینکه انسان خودش قدرتی داره بالقوه ای داره که اگه بتونه به بالفعل تبدیلش کنه میتونه به چیزی که میخواد برسه

کاربر آقا
من با چشام توزندگیم دیدم اینقدر اصرار کردم با یکی باشم تا لحظه اخرش همه چی خوب پیش رفت یهو خیلی ماهر ...

چقد جالب دقیقا موضوع منم همینه یکیو وارد زندگیم کرد خیلی آدم خوبی بود ولی یه جوری از زندگیم حذفش کرد که خودمم نفهمیدم چرا🥺🥺میشه منو بیشتر راهنمایی کنید؟ هی به خدا میگم چرا چراااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد جالب دقیقا موضوع منم همینه یکیو وارد زندگیم کرد خیلی آدم خوبی بود ولی یه جوری از زندگیم حذفش کرد ...

منم به خدا میگفتم چرا اینطوری شد ما دوتامون دیوانه وار همو می خواستیم اون روزا بهترین روزای زندگیم بود روزای قشنگ و پرعشق ولی شب بله برون برون هما چی به شکل ماهرانه ای توسط خدا بهم خورد طوری سوتفاهم ایجاد کرد که مولای درزش نمی رفت.

مدت ها دیوانه و افسرده بودم

دیگه هیشکی رو نمی خواستم دوست نداشتم تا اینکه گذشت زمان همه چیرو عوض کرد 

قبول دارم اوایل اون روزا بریده بودم ضعیف و افسرده شده بودم ولی همون روزا گذشتن و من تبدیل شدم به دختر قوی تر، سخت کوش تر و یکی سرراهم گذاشت که ۱۰۰ برابر فراتر از اون بود.

شاید اگه با اون میشدم این روزای خوب رو تجربه نمی کردم

و منک اینم نمیشم با اون خوشبخت نمیشدم نه ولی الان میبینم این کجا اون کجا

منم به خدا میگفتم چرا اینطوری شد ما دوتامون دیوانه وار همو می خواستیم اون روزا بهترین روزای زندگیم ب ...

عزیز دلم ایشالا خوشبخت ترین شی مرسی که وقت گذاشتی و برام نوشتی پیامتو که دیدم خیلی بغض کردم چون خودم تو این شرایطم. لطفا از ته دلت برام دعا کن❤️

عزیز دلم ایشالا خوشبخت ترین شی مرسی که وقت گذاشتی و برام نوشتی پیامتو که دیدم خیلی بغض کردم چون خودم ...

قول میدم بهت قول میدم روزای خیلی بهتر پیش روته روزایی که الان حتی به ذهنت خوب بودنش خطور نمی کنه. صبوری کن دنیات اینجوری نمی مونه. روزای سختیه طاقت بیار این نیز بگذرد

بهترشو کنار گذاشته رو درک نمیکنم🥺

من یادمه خیلی تلاش کردم که یه دانشگاهی قبول بشم ولی نشد و سال بعد رفتم یه دانشگاه خیلی بهتر🥲

سال اول که قبول نشدم داشتم خون گریه میکردم یادمه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿