2777
2789

بااین متن چقدر موافق هستین ؟نظرتون چیه؟

مردهایی که همسرشون خانه دار هست بهتره که یک کارت بابت خرجی ماهانه و مخارج شخصی خانم و بچه ها و خونه بده دست زنش و ماهانه شارژش کنه.

بچه ها اغلب با مادر راحت ترند و از مادر پول میگیرند، خرید خرده ریزه های خونه و کمبودهاش با خانمه و بعلاوه مخارج شخصی اش!

حرمت زن رو نگه دارید!

نذارید هر هفته بابت پول تو جیبی بچه ها، خرید مایحتاج خونه، خرید لوازم شخصی اش، هزینه ی کافه یا دعوتی رفتن و دعوتی دادن با دوستان یا بستگانش رو مدام ازتون طلب کنه!

این درخواست مکرر پول بزن به کارتم، پول بده، و نیاز دارم عزت نفس و غرور و شخصیت زن رو خرد میکنه و دچار دلزدگی میشن!

اغلب مادران خانه دار به دخترهاشون میگن تا شاغل نشدی تا دستت تو جیب خودت نرفته شوهر نکن!

چرا؟

چون بابت پول گرفتن مداوم طی ماه از شوهر، مدام تحقیر شدن، جواب پس دادن، توجیه کردن، توضیح دادن و خرد شدن!

نکنید اینکارو

لطفا ماهانه پولی بعنوان مخارج شخصی به‌حساب همسرتون واریز کنید.

پ.ن:کپی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرید خونه رو‌کامل خودش انجام میده .

لباس و‌اینا برا بچه هم همین طور 

کارت یارانه هم‌دست منه برا مخارج خودم 

ولی اینکه ادم نخواددشوهر ب ادم پول بده واقعا چیز دیگه ایی ادمو سر زنده و سر حال میکنه

یادم نمیاد تا به حال گفته باشم پول بده یا چونه زده باشم به خاطر پول

هیچوقت بحثی در مورد پول نداشتیم با هم

ماهیانه ده دوازده تومن هزینه دارم 

پول تو حساب خودمه برمیدارم

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

یه دوستی دارم یه بار بحث میکردیم در اینباره اینم ن گذاشت ن برداشت گف بیخووووود من‌حتی اگ شوهرم بکنم و خودم شاغل باشم یعنی خودم پول در بیارم بازم باید شوهرم بهم پول تو جیبی بده اونجا بود فهمیدم چقدر دیدگاها متفاوته اخه شنیدی میگن زن هرچی بساز بدبخت تر

ماهی ۵۰۰ میگیرم . ولی اگر این وسطا خرجی کنم و لباس یا مواد غذایی برای خونه بخرم پولش رو جدا میده . 

اون ۵۰۰ همینجوری برای این که جیبم خالی نباشه میده

من هیچ وقت نمیگم خودش تا حقوق بگیره میریزه به کارتم

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
یه دوستی دارم یه بار بحث میکردیم در اینباره اینم ن گذاشت ن برداشت گف بیخووووود من‌حتی اگ شوهرم بکنم ...

خب درست میگه دوستت.

زن داداش منم کارمند هست ولی از داداشم ماهیانه میگیره .

حتی حقوق زن داداشم از داداشم بیشتره

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
ماهی ۵۰۰ میگیرم . ولی اگر این وسطا خرجی کنم و لباس یا مواد غذایی برای خونه بخرم پولش رو جدا میده . ا ...

چه عجب یکی با هزینه کم پیدا شد 

اینجا همه ماهی ۱۰ ۱۲ میلیون خرجشونه و پولا همه تو‌حسابشونه😂😂.

دیگه داشتم‌ از خودم و شوهرم نامید میشدم ک پست شمارو دیدم

چه عجب یکی با هزینه کم پیدا شد اینجا همه ماهی ۱۰ ۱۲ میلیون خرجشونه و پولا همه تو‌حسابشونه😂😂.دیگه د ...

😂😂 آخه حقوق شوهرم اونقدر نیست که بخواد ماهی ۱۰ میلیون به من بده ، ولی خداییش اصلا خسیس نیست‌ . 

پول هم بده میگه تموم شد بگو دوباره میدم. ولی خودم مدیریت میکنم

خب درست میگه دوستت.زن داداش منم کارمند هست ولی از داداشم ماهیانه میگیره .حتی حقوق زن داداشم از داداش ...

خوبه ک داداشتم از اوناست ک پول میدن حتی با اینکه زنش حقوقش بیشتره اخه مردا اخلاقاشون متفاوته

یه دوستی دارم یه بار بحث میکردیم در اینباره اینم ن گذاشت ن برداشت گف بیخووووود من‌حتی اگ شوهرم بکنم ...

دقیقا هرچی بیشتر سازش کردیم عاقبت ما جز بدبختی نبوده

خدایا خودت کمک کن