2777
2789

اقااا جونم بگه براتون رو یکی کراش زدم 

اون بندهدخدا ی عالمه نخ داد من نمیفهمیدم نخ داره میده یهو نمیدونم چیشد دیگ استوریامم نمیبینه کم میبینه چه برسه به ریپلای و حرف زدن

خودشم ک ریپلای استوریاش بستس

به نظرتون چی کنم بیاد استوریامو ببینه

.

.

توروخدا ایده های قشنگ قشنگ بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم این فکر و میکنم ولی الان نمیدونم چطو کنم

براس پسن بفرست

اول مطمئن شو ببین سینگله یا نه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

فکر کرده تو متوجه میشی و خودتو میزنی به اون راه و بیخیال شده تنها راه اینه توجهشو دوباره جلب کنی به خودت برس وقتی دیدیش یکم برو بیا کن تو چشش بیای باهاش یطور سر صحبت رو باز کن چیزی تعارف کن بهش لبخند کمرنگ بزن اگرم مجازیه و حضوری نمیبینیش استوری بزار زیاد یا بزارش کلوزفرند از روزمرگیت بزار گاهی ولی نه عکس لختی و قدی و اینچیزا 

فکر کرده تو متوجه میشی و خودتو میزنی به اون راه و بیخیال شده تنها راه اینه توجهشو دوباره جلب کنی به ...

والا مجازیه 

مشکل اینجاس استوریامو دیگ نمیبینه انگار میوت کرده ک نبینه...

ولی گه گداری میبینه 

اگ استوریارو ببینه هنوز راحتر میشه بش فهموند 

ارهدمطمئنم سینگه ولیرخب ی مدت چت نکردیم حس میکنم خیلی خیتهه

اگه واقعا برات مهمه، دوباره باهاش ارتباط برقرار کن تا بفهمه ازش خوشت میاد

ولی خوب کم کم

از همین پشت فرستادن و پیام دادن شروع کن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
والا مجازیه مشکل اینجاس استوریامو دیگ نمیبینه انگار میوت کرده ک نبینه...ولی گه گداری میبینه اگ استور ...

کلوزفرند بزاری اولی میشه استوریت اصولا کنجاو میشن و میبینن کلوزفرندارو امتحانش کن ببین میبینه یا نه اگر ندید براش ریلز بفرست نه هر ریلزی از این ریلزا که میگن بفرست برا نفر فلان لیست شیرت یا بفرست برا فالورات یهو یه ریلز طنز یا عاشقانه نفرستی بهتری یه مفهومی چیزی داشته باشه البته سعی کن طوری نظرشو جلب کنی که نفهمه روش کراشی چون کارت سخته میشه و باید هم منت بکشی هم غرورتو حفظ کنی اونوقت یطور سر صحبتو توجهشو با کلوز فرند یا فرستادن ریلز باهاش باز کن یا پستشو لایک کن یا استوریهاشو