2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چربی خونت کمی بالاس کلسترول و تری گلیسیرید 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یکمم بالا پایین داری نفهمیدم چین  

برا چی دکتر نوشته؟

ولی عفونت ادرار نداری 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
یکمم بالا پایین داری نفهمیدم چین برا چی دکتر نوشته؟ولی عفونت ادرار نداری

اتفاقا گفتند عفونت ادراری داری چون بارداری بیا سریعتر جواب ادرارتو بگیر برو پیش پزشکت اگر اذیتی 

ولی من واقعا علائم زیادی از عفونت ندارم 

کم خونی هم دارم که بهترشدم 

اما دوسه مورد بالاست که نمی دونم چی هست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سلام فقط آزمایش ادرارتو چک کردم چون بابت اون نگران بودی. عفونت مجاری ادراری داری. ادرارت شفاف نیست و ناخالصی داره که میتونه برای حضور باکتری باشه و رد خون دیده شده. البته از نظر من میزان پروتئین ادرارتم باید بررسی میشد که شاید جز موارد آزمایشت نبوده. توضیح دادم که مطمئن بشی باید مراجعه کنی. نگران نباش زود درمان میشه

سلام فقط آزمایش ادرارتو چک کردم چون بابت اون نگران بودی. عفونت مجاری ادراری داری. ادرارت شفاف نیست و ...

🙏 اره حتما باید برم چون باردارم ممکنه خطرناک باشه وزایمان زودرس داشته باشم

ممنون

سلام فقط آزمایش ادرارتو چک کردم چون بابت اون نگران بودی. عفونت مجاری ادراری داری. ادرارت شفاف نیست و ...

پروتئین هم توش نوشته و منفی زده که

اتفاقا گفتند عفونت ادراری داری چون بارداری بیا سریعتر جواب ادرارتو بگیر برو پیش پزشکت اگر اذیتی ولی ...

چندماهته ؟

فک کنم چربی هم داری