2777
2789
یاد مهمونی پسر عمم افتادم بچها تقریبا پنج شیش سال پیش رفتیم خونشون الویه درست کرده بودن با کشک بادمج ...

خیلی زشته اینجور همیشه اولین بارها یاد ادم میمونه

۵۰۰بده رون مرغ برات کبابی بزنن سالادم درست کن ما ۵۰۰رون کبابی گرفتیم خونه درست کردیم ۲۰تا سیخ کبال داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سالگرد ازدواجمه باید قید دوتومنمو بزنم الان همه ابن حرفا من الکی چون شوهرم ب شدت ولخرجه حدسم این ...

استارتر حالا که پول داری ابرومندانه برگزار کن.زشته.مخصوصا اینکه هم خودت دعوت کردی هم اولین باره.من خودم اصلا شکمو نیستم ولییی اگه کسی دعوتم کنه بعد بد ازم پذیرایی کنه بهم بر میخوره و حس بی احترامی بهم دست میده.به شوهرت نگو چقد خرج کردی.خودت برو خرید هم گوشت بخر هم مرغ.با دو تومن میتونی پذیرایی خوبی داشتی باشی.اگه خودشون سرزده میومدن حق داشتی ولی الان بنطرم خیلی زشته.

خب این کاملا قابل پذیرشه بااین قیمت گوشت ولی اینکه چلوکباب۴۵تومن قطعا یک جای کارمیلنگه

عزیزم سرکوچه ماهم هست کوبیده پرسی ۵۰ تومن منطقه ۹تهران هستیم ولی ما نگرفتیم مردم صف وامیستن توبازارم دیدم همین قیمت

عزیزم سرکوچه ماهم هست کوبیده پرسی ۵۰ تومن منطقه ۹تهران هستیم ولی ما نگرفتیم مردم صف وامیستن توبازارم ...

بله حتما هست و امیدوارم مردم انقدر از نظرمالی دررفاه باشن ک هرچی که میخوان بابهترین کیفیت باشه

بجه ها بعضياتون پيشنهادات عجيب غريب ميدين..خيلي زشنه يكي هميشه رفتهخورده حالا مهموني پس بده با جيزاي ...

عزیزم چرا باید کسی که مهمان داری بلد نیست بی برکت باشه خونش مگه از قصد بلد نیست مهمان داری یعنی چی یعنی 5مدل غذا و دسر پیش غذا درست کنی نصفشم هدر بریزی بیرون ایرانی کی میخاد فرهنگ اصراف کردن رو بزاره کنار و شکمشو نبره مهمونی؟؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم چرا باید کسی که مهمان داری بلد نیست بی برکت باشه خونش مگه از قصد بلد نیست مهمان داری یعنی چی ی ...

شما فكر كنم متوجه منظور من نشدي يا شايد هم

حرفت چيز ديگه اي هست.

الان ديگه همه، بهتيرن هارو خونه خودشون ميخورن..كسي براي شكمش نميره جايي..

اينجا كسي گفته ٥ مدل غذا درست كن؟

يا اسراف كن؟

مگه نقطه روبروي اسراف خست هست؟

شما بايد در حد توانت از مهمانت پذيرايي كني

چون رزق مهمون قبل خودش مياد..

نه اينكه بگي از سرشم إضافه است

و از دستت اب نچكه.

💕