2777
2789
عنوان

رفتیم خونه ببینیم برگامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 90 پست
اینو قبول دارم ولی باور کنین یکم سخت گیری لازم، الان ساختمان ما مستاجر هست یکی مهمان دعوت می‌کنه تا ...

خود اپارتمان نشینی سخت هست سخت ترش نکنید.من به شخصه تحمل میکنم دعوا و مهمان همسایمون .ادمیم دیگه گاهی پیش میاد.تا حالا حتی به روی همسایم نیوردم.رباط نیستیم که پیش میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو قبول دارم ولی باور کنین یکم سخت گیری لازم، الان ساختمان ما مستاجر هست یکی مهمان دعوت می‌کنه تا ...

متوجهم 

ما تا حد امکان رعایت میکنیم خودمونم حساسیم اما میترسم از اون پیرمرد فوضولا باشه که به همه چی ادم کارداره و دم به دقیقه میخواد اذیت کنه! 

نمیدونمم چیکارکنم به املاکی و صاحبخونه بگم؟راستشو میگن؟چیکارکنم راستشو بگن؟

ما از شهر خودمون میخوایم بزنیم بیرون بیایم اینجا که ارامش داشته باشیم 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
عزیزم خودتو گیر ننداز همون اول کار بگو بنظرم

تو این همه خونه فقط همینو پسندیده بودم 😭

میگم بهش اگه دیدم اوکی نیست میگردم باز  دنبال خونه 

ما از یه شهر دیگه میخوایم بریم ممکنه پدرمادرم یکی دو روز بمونن بعد ایشون میگه باید قبلش از من اجازه ...

وا مگه واحدو نمیخرین ب اون چ ربطی داره کی بره کی بیاد پارکینگم رو واحده بگو من هر موقع بخوام میام ولی بی سروصدا میام

چه مدیر دیکتاتوری...برای خانواده های منزوی خوبه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

اون قوانین نیست و حتی میتونی رعایت نکنی و شکایتم بکنی قرار نیست هر عقده ای مدیر بشه و بله و چشم بگیم

کاری که باعث سلب آرامش بقیه بشه انجامش درست نیست.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
مثلا مهمون بیاد بهش نگی چه غلطی میخواد بکنه

شوهرم ادم ملاحضه کار و ارومیه اما من نه اگه بخواد چرتوپرت بگه مراعات سن و سالشو نمیکنم 

همینارو به املاک و صاحبخونه هم میگم 

که اگه تایید نمیکنن نیام تو این ساختمون