2777
2789
عنوان

واقعا نی نی سایت سرزمین عجایبه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 47 پست
اره خب ولی چه ربطی داشت

خیلی موافق نیستم با این موضوع خودش داره میگه من لولم بالا هست چون با افرادی از قشر بالا معاشرت میکنم توی شغلم 🙄

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

این سایت واقعا جدیدا آدمای بیمار ریختن توش...

الان تو تاپیک بغلی یکی پاچمو داشت میجویید ک چرا گفتم فلان زندگی معمولیه و نکفتم ارزومه😐😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باباا😂😂نه فامیلیم یچی دیگست۸۴ ام تاریخ تولدم نیس😂😂

عه😂اخه یه مانیا داریم تو دانشگاه جفتمونم میدونیم نی نی سایت عضویم ولی کاربری همو نمیشناسیم گفتم شاید مچشو گرفتم😔😂

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

اععع سلامممممممچطورییی؟یادته منووو؟Army33

اشناعه ولی خیلی یادم نیست😅😂حافظم مثل ماهیه😂🫠

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

خیلی موافق نیستم با این موضوع خودش داره میگه من لولم بالا هست چون با افرادی از قشر بالا معاشرت میکنم ...

«قراره»که معاشرت کنه.فعلا دانشجوعه😂

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

«قراره»که معاشرت کنه.فعلا دانشجوعه😂

اوه مای گاد😂😭🥲

واقعیه؟لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

نه پس کیکه👀

نه باباا😂😂نه فامیلیم یچی دیگست۸۴ ام تاریخ تولدم نیس😂😂

پروفایلت کیه؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

۴ یا ۵ ماهیه نیومدم سایت احتمالا برای اونهه😂توی لیست دوستانت هستم ولی خبب

عااااا یادم اومد پروف ها تو ذهنم میشینه اسما ولی نه😅😅😂🤣الانم پروفت اشنا بود ریپ زدم😂😂

جد هانار😂🙋‍♀️

کوفت زهر مار😂😂😂😂