2777
2789
عنوان

دانشجو پزشکی ازم خون گرفت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 39 پست
خون گیری وظیفه پزشک نیس دانشجو هم یاد نمیدن زیاد

شانس منه☹️

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونه🤣دستم کلا صاف بود الان تیکه تیکه اش کبود شده🤦🏻‍♀️

رفتی جای دولتی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
حواهرزده ام گفت مرتب مریض داشتن همه رد کبود می‌کنند با مردم ایران آزمایش می‌کنند بعد هم سودای مهاجرت ...

دقیقا🤦🏻‍♀️

متاسفم براشون 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

رفتی جای دولتی؟

اره 

بعد یه دکتر داشت به چند نفر داشت اموزش میداد

اره بعد یه دکتر داشت به چند نفر داشت اموزش میداد

خوب میشه نترس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
دقیقا🥲🥲تازه داشت به یکی دیگه اموزش میداد😑دستم دو روزه خیلی درد میکنه همون اول که نمیتونستم تکون ب ...

درکت میکنم منم چندجارفتم هردوتا دستمو ترکوندن😐

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️