2777
2789
عنوان

و بالاخره محصولات پوستیم رسید🦋🌱🤍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 137 پست
نه عزیزم تبایغ نیست معصومه جان همیشه تجاربشون رو میگن امااون خانمی که دارن محصولات ام ان دی رو تبلیع ...

متاسفم برات 

من اگه بازاریاب بودم لینک میدادم یا شماره تماس میدادم از خودم خرید کنن من نظرمو گفتم تا زمانی که آشنایی با تبلیغ و بازاریابی ندارید دهنتونو باز نکنین حرف مفت بزنید

یاد بگیر تا از چیزی مطمئن نیستی دهنتو بیجا باز نکنی

متاهل🩷🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم برات من اگه بازاریاب بودم لینک میدادم یا شماره تماس میدادم از خودم خرید کنن من نظرمو گفتم تا ...

تربیت خانوادگی تون رو در تاپیک معصومه جان نشون ندین. باشما حرفی ندارم چراشو میدونید.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

تربیت خانوادگی تون رو در تاپیک معصومه جان نشون ندین. باشما حرفی ندارم چراشو میدونید.

🤣دستمال بدست

بیا برو حوصلتو ندارم اونایی که منو میشناسن میدونن تاحالا حرفی از تبلیغ و چیزی نزدم نظر خودمو گفتم و به شما و امثال شما که فکر میکنید خیلی زرنگید ارتباطی نداره معلومه هرچی خرید کردی کردن تو پاچت که الان میای میگی تبلیغه و فلانه!🤣🤦‍♀️

شما برو اول اطلاعاتت رو راجب بازاریابی ببر بالا بعد بیا کامنت بزار تبلیغیه

درضمن عامل تربیت من تا یه سنی مادر پدرم بودن از الان به بعدش پای خودمه

شماهم اگه شعور درستی داشتی اولا تهمت نمیزدی دوما اسم خانواده رو نمیاوردی

متاهل🩷🍃

درضمن یچیزی رو بهت خواهرانه بگم

اونی که میاد تاپیک میزنه و عکس محصولاتش و برنداشونو اعلام میکنه بیشتر به تبلیغ میخوره تا من نوعی که خواستم نظرمو درمیون بزارم

اتفاقا من مامان دوستم بازاریابه محصولات لدورا هست و از روند کاریشون اطلاع دارم نفیس و لدورا روندشون یکیه

و من اصلا هیچوقت دوس نداشتم تو این راه قدم بزارم

زورم ازاین میاد که اینجا نمیشه دوکلمه نظر خودتو بگی بعد یکی بیاد ندونسته بهت تهمت بزنه

متاهل🩷🍃
همین گلیس خیلی خوبهقیمتشم خوبه

از سایت زیشاپ مثل اینکه نداره  گلیس رو نمیدونم کدوم سایت میتونم پیدا کنم  شما سایت  دیگه ای نمیشناسید ؟ 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

درضمن یچیزی رو بهت خواهرانه بگماونی که میاد تاپیک میزنه و عکس محصولاتش و برنداشونو اعلام میکنه بیشتر ...

ببین من قضاوت نکردم شمارو

اومدی یه سری توصیه ها کردی و رفتی

فقط گفتم که من از این برندهای نتورکی خوشم نمیاد 

ولی الان شما منو قضاوت کردی

اگه خودت قضاوت شدن رو دوست نداری

پس خودتم لااقل اهل قضاوت کردن نباش

حداقل به اون اصول اخلاقی ای که خودت داری پایبند باش

هر کدوم این محصولاتی که من گذاشتم مال یه برند مختلفه

یکیش که کلا ایرانی نیست

اسم پیج، شماره، لینک هیچیم نگفتم که تبلیغ محسوب شه

صرفا اشتراک گذاری تجارب خودمه

و خب یه مدل حرف زدنایی در شان یه خانم نیست جانم❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ببین من قضاوت نکردم شمارواومدی یه سری توصیه ها کردی و رفتیفقط گفتم که من از این برندهای نتورکی خوشم ...

من منظورم کلا باشما نبود

منم اهل قضاوت نیستم اتفاقا تاپیکتونو دیدم خوشحال شدم که اینجا میتونیم از تجربه های هم استفاده کنیم

این خانوم اومده با طعنه و کنایه چنتا کامنت راجب من گذاشته

که باید بهشون گفت اونایی که بازاریاب شرکت ها هستن باید محصول رو خودشون بفروشن تا بهشون امتیاز و تشویقی بدن

ولی ایشون اومده داره منو خراب میکنه

و درکل من کلی اون حرف زدم منظورم با شخص خاصی الخصوص شما نبود به هرحال اگه بد متوجه شدید عذر خواهی میکنم🍃

در رابطه با کلام آخرتونم بنده باهرکسی به نحوه خودش حرف میزنم

شما با احترام جواب منو دادید منم با احترام کامل جواب شمارو دادم

پس اگه کامنت بدی از من دیدین مطمئن باشید بی دلیل نبوده

ممنونم که با مهربونی جواب دادی🙏🏻❤️

متاهل🩷🍃
ببین من قضاوت نکردم شمارواومدی یه سری توصیه ها کردی و رفتیفقط گفتم که من از این برندهای نتورکی خوشم ...

قربون دهنتون

منم آیا شماره ای لینکی پیجی دادم که تبلیغ باشه

کسی که مستقیم بره از سایت نفیس خرید کنه مطمئنا پولی تو جیب من نمیره قبول دارید که؟!

اگر با نحوه کارشون آشنا باشید باید اول بری ثبت نام کنی و بعد محصولاتشونو بخری و بفروشی 

هرچی بیشتر از سایتشون خرید بزنید امتیاز محسوب میشه و تشویقی میگیرن

اینارو چون مادر دوستم محصولات لدورا رو میفروشن پرسیدم و مطلع شدم

آیا من اینجا به کسی گفتم خصوصی بهت توضیح بدم یا حتی کلامی گفتم من این محصولاتو میفروشم خواستید بهم بگید!

متاهل🩷🍃
مصی تو چجوری با ۵۷ کیلو وزن پر نشون میدی؟ مطمئنی وزنت درسته؟ پیشنهادت واسه پر شدن چیه بدون قرص راهنم ...

عزیزم بستگی به فرم بدنم داره 

من پاهام حجمش بیشتره

کمرم باریک تره برای همین پر تر نشون میدم

فقط راهش اینه که پروتئین کافی از غذاها دریافت کنی

دو برابر وزنت در روز باید پروتئین بخوری

مثلا اگه 60 کیلویی روزی 120 گرم پروتئین بخوری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋