2777
2789
عنوان

شوهرم ازصبح بادوستاش رفته بیرون به منم هیچی نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 68 پست
خب اخه نمیخوادبفهمی کجارفت باکی رفت چیکارکرد

بگو مساله اینه باید هردو از حال هم با خبر باشیم

همه آدمهایی که در یک خونه با هم زندگی میکنن باید خبر باشن

من جایی بخوام برم به بچه ام میگم ۱۴سالشه دارم بهش آمار میدم؟ نه  بهش خبر میدم نگران من نشه  اگه دیر شد بدونه کجا قرار بوده برم مثلا

دیکه زن و شوهر جای خود داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد کلا زیاد زنگ نزن بهش در روز

دیگه الان گفتم دارم میرم بیرون گفت ۵دقیقه دیگه میرسم میام میبرمت مامانم مریضه ازروتختش منونگاه میکنه دلم آتیش میگیره🥺دعاکنین برازندگیم من خیلی سختی وعذاب کشیدم

دیگه الان گفتم دارم میرم بیرون گفت ۵دقیقه دیگه میرسم میام میبرمت مامانم مریضه ازروتختش منونگاه میکنه ...

مهربون باش

یادت باشه بگو من ازت خبر نداشته باشم دلم هزار راه میره دست خودم نیست دوستت دارم نگران میشم

بدونم قراره مثلا با دوستات باشی دیگه زنگ نمیزنم تا شب مثلا   خبر نداشته باشم‌نگران میشم

الان بچه داشته باشیم همینه

مثلا بگو خوب مثلا مامانم خونه نبود بابام قرار بود جایی بره به من می‌گفت که ازش خبر داشته باشیم نگرانش نشیم

این اصلا آمار دادن نیست 

مهربون باشیادت باشه بگو من ازت خبر نداشته باشم دلم هزار راه میره دست خودم نیست دوستت دارم نگران میشم ...

رفتیم واومدم الانم خونه 

حرفاموزدم میگه من میخوام به خودت بیای این حساسیتتوکم کنی به خودت حواست باشه من مادرنمیخوام اگه خونه خودمون بودیم میفهمیدی منم گفتم الان وخونه خودمون نداره بایدمن خبرداشته باشم یانه دیگه نمیدونم دستموگرفت بوسیدگفت قصدناراحت کردنتوتوزندگیم تاحالانداشتم نمیدونم دیگه بخدانمیدونم دیگه