2777
2789
عنوان

شوهرم ازصبح بادوستاش رفته بیرون به منم هیچی نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 68 پست
ببخشید واقعا یکبار اشتباه کردی واسه همه پیش میادازدواج دوم بازم به این موارد بی توجه بودی؟! آدمهای م ...

خب خیلی تحقیق کردم باخودش چندین بارصحبت کردم خییییلی خوب بودعالی بودیک ماهه اینجوری شده

بله

پس بهش زیاد گیر نده با دوستاش رفته بیخیال شو یبار ک زنگ زدی دیگه نزن بزا اون بزنه جواب ک دادی بگو زنگ زدم جواب ندادی دیگه نزدم گفتم ب یادم بیوفتی میزنی زیاد کش نده نامزدی هنوز منم نامزد بودم زیاد درگیرش نمی‌شدم عوضش با دوستام اینا میرفتم بیرون اون درگیرم میشد هی زنگ میزد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عقدم اخه رابطه بادوست ورفیق وخودم همون اوایل قطع کردم اونم خودش دوست نداره بعدم ادم خودش بایدفهمی ...

ازدواج ک به معنای قطع ارتباط با بقیه ک نیست اما دیگ مث دوران مجردیم نی هرکار بخوای بکنی الان دیگ دو نفرید شما کلی مثلا نگران شدی خب اون کارش اشتباهه حالا ترسیده بگه و شما ن بیاری تو کارش؟یا چی  اخه برا همین میگم صبر کن با سیاست باش

پس بهش زیاد گیر نده با دوستاش رفته بیخیال شو یبار ک زنگ زدی دیگه نزن بزا اون بزنه جواب ک دادی بگو زن ...

هوووف نمیدونم بخداموندم چیکارکنم الان میخوام برم بیرون میخوام پیام بدم دارم میرم بیرون تابفهمه بیرونم هرجاباشه خودشومیرسونه توماشین حرف میزنم باهاش

ازدواج ک به معنای قطع ارتباط با بقیه ک نیست اما دیگ مث دوران مجردیم نی هرکار بخوای بکنی الان دیگ دو ...

نه به نظرم میخوادثابت کنه من واسه کارام به کسی جواب پس نمیدم هرجابخوام میرم به نظرم اینه

چیکارکنم خب خودمم بدشدم همش یابهش زنگ میزنم یاپیام میدم زنگ وپیامم نده هی میگم کجابودی چرازنگ نزدی چ ...

اصلااااا این کارو نکن سعی کن روی خودت تمرکز داشته باشی و از زندگی قبلیت درس بگیری 

مردا صبرشون تا یه حدیه رو مخش بری جا میزنه ..

خنثی باش ازش سوال بپرس ولی گیر نده دائم زنگ نزن 

بزار اون بهت زنگ بزنه 

بزار دلتنگت بشه 

به خودت برس

و سعی کن همیشه بخندی 

جذبش کن ..

هوووف نمیدونم بخداموندم چیکارکنم الان میخوام برم بیرون میخوام پیام بدم دارم میرم بیرون تابفهمه بیرون ...

وقتی اون میره خب توم برو با دوستات اینا یا خونه فامیل ک سرگرم شی زیاد خودتو ناراحت نکنی

اصلااااا این کارو نکن سعی کن روی خودت تمرکز داشته باشی و از زندگی قبلیت درس بگیری مردا صبرشون تا یه ...

دارم روخودم کارمیکنم ولی ازرفتاراون خیلی دارم عذاب میشکم

چیکارکنم خب خودمم بدشدم همش یابهش زنگ میزنم یاپیام میدم زنگ وپیامم نده هی میگم کجابودی چرازنگ نزدی چ ...

منم اینجوری یبار زیاد گیر دادم گفت میخای ب چی برسی میخای بهت بگم پیش دوس دخترم بودم ول کن دیگه با پسر دایی خودت بودم زنگ بزن بپرس از اون موقع زیاد گیر نمیدم🤣🤣

نه به نظرم میخوادثابت کنه من واسه کارام به کسی جواب پس نمیدم هرجابخوام میرم به نظرم اینه

خب پس تو اگ بخوای هعی گیر بدی زنگ بزنی اونم بیشتر لج میکنه تو فوقش بعدش یه جرو بحث کنی قهر کنی ناز کنی تازه اگ نازکش باشه اقا اینی ک میگم صبر کن ن جوری ک نشون بدی بیخیالی فقط بزار خوششو بگذرونه بعدا توبیخش کن😂🤦🏻‍♀️