2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بیایین

158 بازدید | 15 پست

با شوهرم بحثمون شد بعد مقصرم اونه من وقتایی که قهر میکنیم هی فرت و فرت پیام میدم اون اصلا پیام نمی‌ده چیکار کنم بتونم خودمو نگه دار باهاش آشتی نکنم 

چون نمیتونم خندهامو کنترل کنم وقتی میبینمش دلم میخاد باهاش قهر باشم چند روزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیام میدم منظورم اینکه حرفامو پیامی بهش میگم ناراحتی ها مو

چندوقته عروسی کردی

منم اوایل مثل تو بودم تا سه چهار سال الان وقتی قهرم دیگه پیامو اینا نمیدم اصلا رغبت نمیکنم پیام بدم نگاهشم نمیکنم اصلا

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
نگاش نمیکنم هم خندم میگیره صدای نفس کشیدنش و می‌شنوم خندم میگیره موقع هایی که قهریم

پس حتما دعواهاتون اینقد جدی نیست !!

تا حالا از شوهر فحش نخوردی و بی حرمتی ندیدی که خنده یادت بره و بخوای تیکه تیکه اش کنی

شوهر منم همینطوریه 

منم مثل توام اصلا نمیتونم ۱۰ دقیقه ای آشتی میکنم

راه حل ندارهدمگر اینکه واقعا از عمق وجودم از دستش ناراحت باشم محل نمیدم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

پس حتما دعواهاتون اینقد جدی نیست !!تا حالا از شوهر فحش نخوردی و بی حرمتی ندیدی که خنده یادت بره و بخ ...

انقد سختی کشیدم من تو زندگی دیکع تکه فحش و کتک کاری هم که اضافه بشه باید خودکشی کنم که

شوهر منم همینطوریه منم مثل توام اصلا نمیتونم ۱۰ دقیقه ای آشتی میکنمراه حل ندارهدمگر اینکه واقعا از ع ...

ای بابا خیلی بده که اینجوری من دلم نمیخاد آشتی کنم  واقعا الان تو همین لحظه ازش متنفر شدم بخاطر کاراش ولی نمیدونم  چیکار کنم 

ای بابا خیلی بده که اینجوری من دلم نمیخاد آشتی کنم واقعا الان تو همین لحظه ازش متنفر شدم بخاطر کارا ...

قهر نباش 

فقط سر سنگین باش خندتم گرفت جلو روش نخند 

بذار بیاد منت کشی 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞