2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم خدا را حس کنم🥲🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 28 پست
اتفاقاً احساس خداوند خیلی راحتهذره به ذره ی جهان نشانه ی خداونده

چجوری حسش کنم و درکش کنم؟ 

یه روزی مینویسم از اینکه سخت بود ولی من رسیدم به چیزی که لایقم هست✨❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

خدا میفرماید:

«پس مرا یاد کنید تا شما را یا کنم»

و باز تو آیه دیگه ای میفرماید:

«نماز را برای یاد من به پادار»

به نمازاتون توجه کنید

ببینید چطوره

جواب سوالتونو میگیرید

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

چجوری حسش کنم و درکش کنم؟

درکش که مشخصه 

وقتی به عمق خلقت خداوند فکر کنی و به ظرافت بدون خللی که در آفرینش هست وجودش درک میشه

حسش هم از طریق قلبه

باهاش ارتباط دلی بگیر مداوم

وجود خداوند در وجودت دمیده شده 

خدا تو زندگی حواسش به همه ما هست این ماییم که با کارهامون ازش دور میشیم داشتن سلامتی و کسانی که دوستمون دارن مثل پدر و مادر همه نعمتهای خدا هستن و خودش هر چه صلاح ما باشه  تو تقدیر ما گذاشته وخودش بهتر صلاح مارو میدونه بهتره ماهم ازش بخاطر همه نعمتهاش تشکر کنیم و خودمون رو بسپریم دست خودش

یعنی بعدش میتونم خدا را حس کنم؟ برای یه موضوعی میخواستم نذر کنم و دعا بخونم میشه تاثیر بدی بذاره توی ...

من اونا رو نمیدونم من که نمیگم آیت الله قاضی میگه یه سرچ بزن درمورد آیت الله قاضی بعد هم سرچ بزن آیت الله قاضی و نماز اول وقت _ آیت الله بهجت و نماز اول وقت

سلامخدا میفرماید:«پس مرا یاد کنید تا شما را یا کنم»و باز تو آیه دیگه ای میفرماید:«نماز را برای یاد م ...

😭😭😭

من اونا رو نمیدونم من که نمیگم آیت الله قاضی میگه یه سرچ بزن درمورد آیت الله قاضی بعد هم سرچ بزن آیت ...

مرسی عزیزم

😭😭😭

گریه چرا خواهرم؟

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍