2777
2789

سلام 👋دوستان👥 گلم🌹به نظرتون ازدواج سنتی💍 بهتره یا آشنایی👤 با حد و مرز شرعی✅ با اطلاع خانواده ها ممنون🙏 میشم تجربه ای☺ که دارید یا نظری😇 دارین رو بگین. 

کدومش موفق تر هست. 

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا دوستی

هرچقد شناخت بیشتر باشه بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

واسە هرکسی متفاوتە ولی بشخصە تا طرفو از قبل نشناسم و باهاش درارتباط نبودە باشم هرگز ازدواج نمیکنم خیلی افتضاحە سنتی بنظر (من)

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بعد سالها اشنایی و دوستی سالم و اینجور چرت پرتا

تهش سنتی ازدواج کردم فدای شوهرم بشن تک ب تکشون ک میریدن ب دلم با بهانهای جور واجور حرفای جورواجور 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
واسە هرکسی متفاوتە ولی بشخصە تا طرفو از قبل نشناسم و باهاش درارتباط نبودە باشم هرگز ازدواج نمیکنم خی ...

بله با حرفتون موافقم

بعد سالها اشنایی و دوستی سالم و اینجور چرت پرتاتهش سنتی ازدواج کردم فدای شوهرم بشن تک ب تکشون ک میری ...

گلم انشالله که همیشه با شوهرت خوشبخت باشی برای منم دعا کن🤲🙂