2777
2789
عنوان

یه سوال دارم راجب جهیزیه

139 بازدید | 23 پست

یخچال و فریز ساید مدل دوو ۳۵فوت ارزش داره ۹۰تومن یا کمی اینور اونور بهش پول بدم ؟کسی راجبش اطلاعات داره

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قرار نبود رفته رفته عکس بزاری جیشد؟؟ی ماه و خورده ای گذشته هنوز از ترست ی دونه عکس تو سایت نزاشتی.کسی ک تو اینستا ۶ملیون ویو بخوره جرا بترسه ک عکسشو سی ثانیه بزاره تو تاپیکش؟؟؟میدونی جرا ؟واسه اینکه قیافت از داغونم ی جیزی اونور تره بعد ب بقیه میگی زشت من حداقل عرضه داشتم عکسمو گذاشتم دروغی ندارم بگم هرکی ام بشناسه و ببینه خودش می‌دونه زندگیم حجوره شوهرم کیه خانوادم جطوره ببینه بشناسه اتفاقا بهتر ولی تو دروغ از همه جای تاپیکات می‌باره انقد پررویی ک با اینکه تو همه ی تاپیکات همه دروغاتو درآوردن بازم از رو نمیری 

ی ماه پیش ک خوب زبونت دراز بود الان ک دیگه همه دروغاتو درآوردن و تو همه ی تاپیکات ی سوتی دادی دیگه غیب میشی😂😂😂کاری نداره ک بیا از داشته هات عکس بزار منم میزارم ببینیم کدوممون تو فلاکتیم

مگه قرار نبود رفته رفته عکس بزاری جیشد؟؟ی ماه و خورده ای گذشته هنوز از ترست ی دونه عکس تو سایت نزاشت ...

خوشم میاد از همون روزی هم که عضو شده همه فهمیدن چه آدمیه انقدر عقده ای بازی در آورده😂🤣

میگه علاوه بر اینکه خوشگلم هستم🤣🤣🤣

اونی که واقعا خوشگل باشه نمیاد اینطوری از خودش تعریف کنه 

و طومار بنویسه

تو اگه خوشگل بودی از 6 تا تاپیک روزت 5 تاش فقط عکست بود 

این مشخصه که کمبود داره دیگه واقعا دلم داره میسوزه براش

خوشم میاد از همون روزی هم که عضو شده همه فهمیدن چه آدمیه انقدر عقده ای بازی در آورده😂🤣میگه علاوه ب ...

اره اونو تو جوابه من گفته ک تو فلاکت داری زندگی می‌کنی 😂😂😂منم بهش میگم بیا من عکس میزارم از هرجی تو بگی  توام زیاد نه دوتا عکس بزا ببینیم کی تو فلاکته ولی میبینی ک غیب شده کلا😂😂این آدم واسه شوهر خیالی را ب را تاپیک میزنه واسه عکسه بازیگرا تاپیک میزنه ب نظرت اگه قیافه می‌داشت سوراخمون نمی‌کرد😑بابا لامصب میگی تو ۲۴ساعت ۶ملیون ویو خوردی بعد ۳۰ثانیه اینجا نمیتونی عکس بزاری.از همون روز اول داره حرفه مفت میزنه بابام ۲۵تومن بهم پول تو جیبی میده ماهانه بیا ی عکس از موجودیه کارتت بده ببینم ده تومن داری؟؟؟غیب شده کلا

خوشم میاد از همون روزی هم که عضو شده همه فهمیدن چه آدمیه انقدر عقده ای بازی در آورده😂🤣میگه علاوه ب ...

کاربرای فیک قبلی از تاپیکاشونو سوتیای ک داده بودن شناسایی شدن و عکسای فیکشون.این ب حساب خودش زرنگه عکس نمیزاره ک گندش دربیاد.یکی نیست بهش بگه هرکی تاپیکای تورو ببینه می‌فهمه دروغ میگی حالا جه با عکس جه بی عکس.دیشب رفته ی عکس برش زده ک ویو خوردن استوری بعد انقد مارو ...فرض کرده میگه این فقط واسه صاحب پیج نشون داده میشه درصورتی ک خیلی از بلاگرا بازدید استوریشونو شات میگیرن استوری میزارن ک تبلیغ بگیرن.قشنگ گوشای مارو مخملی میبینه

اره اونو تو جوابه من گفته ک تو فلاکت داری زندگی می‌کنی 😂😂😂منم بهش میگم بیا من عکس میزارم از هرجی ...

ده تومن که هیچی یه تومنم نداره مطمئن باش

بعد میاد میگه ینی انقدررر براتون عجیبه که یکی 25 تومن داشته باشه...

این عجیب نیست عجیب اونه که آدمی که داشته باشه انقدر براش عادیه که اصلا تاپیک نمیزنه و هی بخواد بقیه رو متقاعد کنه

تازه با 25 تومن نتونسته غذای مناسب بخوره🥴

جورجینا با اون همه سرمایه صبحونه اش 25 تومن نمیشه به پول ایران...😂😂