2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ربطی نداره میتونن پول در بیارن ولی با انصاف تر باشن

قبول دارم گرونه هزینه های دندونپزشکی ولی اولا همه جا گرونه حتی گرونتر از ایران

بعدم کسی که کیلینیک زده کلی دستگاه و مواد و وسیله راه میندازه چقدر سرمایه تزریق کرده

چقدر درس خونده و سالها هزینه کرده و عمرش هم گذاشته

چی میشد به جای پنج تومن دو تومن میگیرفتن

🙂🙂هی همه ب فکر سودخودشونن من دیگه انقدر درد داشتم مجبورشدم برم هنوز سه تا دیگه دارم با ۷تا روکش😐😫

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خب ربطی نداره میتونن پول در بیارن ولی با انصاف تر باشن

چرا فقط از دندون پزشکا و پزشکا طلب کارین.. بعد اونایی که میرین پیششون ناخوناتونو درست میکنین قربون صدقه شون هم میرین؟

چرا فقط از دندون پزشکا و پزشکا طلب کارین.. بعد اونایی که میرین پیششون ناخوناتونو درست میکنین قربون ص ...

شما دانشجوی دندان هستین ؟ 😂 من کاربر آقام چرا باید انقدر پول بگیرین کمتر بگیرین مردم بدبختن 

😐 ولی انصاف نیست اصن

چی انصاف نیست عزیزم مگه شما از هزینه یونیت و مطب و مواد و دستیار و منشی و مواد و دم و دستگاهشون خبر داری؟

میدونی اکثرا ۹ سال درس خوندن ۴ سال طرح رفتن مناطق محروم کلی زحمت واسه پروانه مطب و امتیاز جمع کردن و‌.. که بعد شما بیای بگی حق شون نیست؟

چی انصاف نیست عزیزم مگه شما از هزینه یونیت و مطب و مواد و دستیار و منشی و مواد و دم و دستگاهشون خبر ...

بله خبر دارم زحمت کشیده باشن ولی نباید سر مردم کلاه گذاشت ده برابر پول میگیرن اکثرا خب هر کاری زحمت خودشو داره دیگه 

شما دانشجوی دندان هستین ؟ 😂 من کاربر آقام چرا باید انقدر پول بگیرین کمتر بگیرین مردم بدبختن

بله :") مطمئن باشین آدم با انصاف خیلی تو شغل ما زیاده هزینه های مواد و وسایل دندانپزشکی هم واقعا زیاده ما دانشجو ها هم حتی پدرمون درمیاد خیلی از وسایل رو باید ث با پول خودمون بخریم، صرفا منظورم این بود که قضاوت نکنین واقعا یه بخشیش که پول مواده که دندانپزشک های با وجدان اصلا به خودشون اجازه نمیدن مواد بی‌کیفیت استفاده کنن، یه بخشیش هم پول تجربه و تخصص و سال ها درس خوندنه، اینکه بگین بی انصافن ناحقیه واقعا♡

بله :") مطمئن باشین آدم با انصاف خیلی تو شغل ما زیاده هزینه های مواد و وسایل دندانپزشکی هم واقعا زیا ...

من منظورم دندانپزشک های بی انصاف بود کسایی که فقط براشون پول مهمه دو دندون داشتم خانمه برگشت گفت میتونم هر دو رو باهم درست کنم هزینش میشه انقدر درست کنم یا درست نکنم