2777
2789
عنوان

از ظهر دارم گریه میکنم چون زشتم دوستام مسخرم کردن 💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 53 پست
شما جای من بودی از فردا آرایش میکردی یا حیلی ضایع هست؟

نننههه اصللااااااا نکننن نزار روت تاثیر بزارن جوابشونو بده بگو همین که شبیه شماها نیستم نماز شکر میکنم یه دستمال مرطوب بکشین صورتتون کلا از گردن به بالا پاک میشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم به خودت برسی واسه روحیتم خوبه 

نمیگم ارایش جیغ داشته باش 

ولی مرتب باشه سر و صورتت 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
18 سالمه کنکوری هستم

اولا که غلط کردن

دوما الآن توی سن نوجوونی هستی و تازه از ۲۵ سالگی چهره تون شروع به زیباتر شدن میکنه

سوما شما الآن اولویتت درسته بعد هر موقع دلت بخواد بیشتر به خودت میرسی به اونا ربطی نداره

چهرما از منی که ۱۰ سال بزرگترم قبول کن الآن دوستای دبیرستانم که خوشگل بودن معمولی هستن و اونایی که اون زمان معمولی بودن خوشگلن

پنجما اعتماد به نفس داشته باش مطمئنا زیبا و دلنشینی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حسود و کسی ک توان رقابت باتورو نداره یعنی نمیتونه خودشو بکشه بالا و به تو برسونه میاد معکوس عمل میکنه یعنی تورومسخره میکنه تحقیر میکنه تخریب روانیت میکنه تا به اندازه خودش به پایین چ بسا پایین تر کشیده بشی جلوی ی همچین ادمایی کم نیارو پرقدرت باش هرجا بری اخرش یکی پیدا میشه ک حسودی کنه غیبت کنه تقلب کنه تخریب کنه...