2777
2789
عنوان

کسی خونه پیش خرید کرده کلاه گذاشته باشن سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
وکیل بگیرید اون راهکارهای قانونی رو بهتر بلده جایی دیگه اگر ملک یا زمینی داشته باشه مزایده میزارن و ...

مشکل اینه این ساختمان مشارکت در ساخت بوده زمین هم به اسم خودش نیست، و حالا صاحب زمین هم مدعی نصف اون واحدهاس.. 

اگه چیزی به اسمش نباشه و زرنگ باشه، میشه ازپدرش گرفت؟ بعنوان ارث‌ش؟ 

هرچند 20 نفر شاکی داره هرگز خودشو نمیندازه بیرون تو هرسوراخی که هست

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
مشکل اینه این ساختمان مشارکت در ساخت بوده زمین هم به اسم خودش نیست، و حالا صاحب زمین هم مدعی نصف اون ...

عزیزم نمیدونم میتونی از رو ارثش از پدرش بگیری یا نه این رو وکیل میدونه ولی یکی رو میشناسم بعد از فوت شوهرش از پدرشوهرش مهریه اش رو گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه این ساختمان مشارکت در ساخت بوده زمین هم به اسم خودش نیست، و حالا صاحب زمین هم مدعی نصف اون ...

متاسفانه من زیاد شنیدم 

خصوصا ساختمونای مشارکتی 

طرف که قراره بسازه واحدارو پیش فروش میکنه بعدم گم و گور میشه

البته تو این مدت ساختمون سازا ضرر کردن یعنی دیدن براشون نمیصرفه بخاطر همین وسط کار جیم شدن

متاسفانه من زیاد شنیدم خصوصا ساختمونای مشارکتی طرف که قراره بسازه واحدارو پیش فروش میکنه بعدم گم و گ ...

تف به ذات کثیفش تمام زندگیمون بود اون خونه

تف به ذات کثیفش تمام زندگیمون بود اون خونه

من خودمم همچین بلایی سرم اومد البته تو یه پروژه بزرگتر یعنی مجتمعه

الان ۵ ساله دنباله کاراش هستن با اینکه مشخصه حق با اعضا پروژه هست ولی قاضی واسه رای دادن دس دس میکنه

تو این مدت هم که مصالح چقدر بالا رفته

ما که دیگه قیدش زدیم فقط منتظرم تکلیفش روشن شه بفروشیمش که چیز زیادی دستمون نمیگیره متاسفانه 

در حالی که اون موقع پول یه خونه دوطبقه تو پایین شهر ما دادیم واسه این پروژه که خودش پول یه آپارتمان وسط شهر بود 

خدا لعنتشون کنه

طرف ما که کله گنده هم هست کلی پار.تی داره

من خودمم همچین بلایی سرم اومد البته تو یه پروژه بزرگتر یعنی مجتمعهالان ۵ ساله دنباله کاراش هستن با ا ...

یعنی فقط اصل پول بهتون میدن نه نرخ روزو؟ 

چقد من غصه میخورم کلی هم پول وکیل دادیم تازه میخوام بازم وکیل بگیریم کاش اون موقع طلا میخریدم باهاش الان 4،5 برابر شده بود 

اگه هم بده امکان نداره پول روز رو بده همین سه سال پیشو میده اونم اگه پیدا بشه

به چند نفر فروخته چی، میگن فقط نفر اول حق داره، این درسته؟ نمیتونیم خودمون بقیشو تکمیل کنیم بفروشیمش؟