2777
2789

یکهفته است که نامزدم نه زنگ زده نه حضوری همو دیدیم درحالی ک قرار بود بیاد همو ببینیم

می‌گفت سرما خوردم(حس میکنم دروغ میگه )

در طول روز آنلاینه همش ولی پیام نمی‌ده جز یه بار نهایتا در حد یکی دو پیام 

الان سوالم اینه منم بیخیال باشم و انگار اتفاقی نیفتاده برام مهم نباشه یا به روش بیارم ؟؟ چی بگم و چجوری بگم ؟؟

لعنتی عوض شو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدت نیست دوستپسرته الکی میگی نامزد اگر نامردت بود میتونستی بری خونشون بهش سر بزنی یا با مادرو پدرش صحبت کنی 

دوستپسرت جددی نیست توام مثل خودش رفتار کن تا ادم شه عین خودش 

اصلا دنبالش ندو خودشو چس میکنه پرنسس میشه 

حس میکنین دروغ میگن😐

شما که رل نیستین 

مگه عقد نکردین 

برو پیشش ببین قضیه چیه 

وا 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نامزدت نیست دوستپسرته الکی میگی نامزد اگر نامردت بود میتونستی بری خونشون بهش سر بزنی یا با مادرو پدر ...

وا مگه مرض دارم دروغ بگم دارم میگم عقدیم 

یعنی شخصیتم بزارم زیر پا برم ملاقات شاهزاده که سرما خورده ؟ 

لعنتی عوض شو 

حس میکنین دروغ میگن😐شما که رل نیستین مگه عقد نکردین برو پیشش ببین قضیه چیه وا

یعنی چی برم پیشش چون عقدیم دلیل میشه  من غرورم له کنم برم پیشش اون قول داد میاد و بدقولی کرده😑

لعنتی عوض شو 

یعنی چی برم پیشش چون عقدیم دلیل میشه من غرورم له کنم برم پیشش اون قول داد میاد و بدقولی کرده😑

وا 

غرور تو ازدواج؟ 

خودتون میدونین 

زیادی تو تاپیکای اینجا نچرخین 

تاثیر منفی میذاره رو رفتارای همه 

اومدیم ایشون واقعا بیمار بودن سخت 

اونوقت چی

عجیبه برام 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یا خداتصورشم ترسناکهخدا صبرت بده این رفتارا نشونه های خوبی نیستکاری نداشته باش ولی بیشتر فکر کن و سع ...

خوب بنظرت دلیلش چی می‌تونه باشه ؟ 

من الان چه رفتاری داشته باشم؟ بهش بگم ناراحت شدم و باید دلیل منطقی بیاره 

لعنتی عوض شو