2777
2789
عنوان

این النگوا زشته برم پس بدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 44 پست

این مدل سبک خاص خودشو داره و طبیعیه خاص پسند باشه اگر همه قرار بود بپسندن که خاص نمیشد پس نده 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

خیلی خاص و قشنگه

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم معلوم نیس که طلاان و تو چشم نیستن 😁

سلیقه هرکسی متفاوته مثلا من تراشکاری یا نگین کاری بیشتر پسندمه اخه دست خیلی میدرخشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

انقد گرد وزرق وبرق دیدن عادت دارن اونا

النگو،شماقشنگ وخاصه

مبارکت باشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
مبارکه اگه بخوای عوض کنی بعنوان طلای دست دو ازت بر میدارن و کلی ضرر

فقط چندساعت یایک روزاستفاده شه بازازش کم میکنن؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

نظر واقعیم رو میگم بیشتر به بدل میخورن

اگه خودت دوسشون داری استفاده کن پس نده 

شاید برات رایگان بدون هزینه تعویض کنه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

اولا بفروشی ضرر میکنی 

دوما اینجا همینن چون خودشون دستشون به خیلی چیزا نمیرسه یا میگن زشت و بی کلاسه یا میگن خز شده 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

نظرپرسیدن چیه دیگه

دوسداشتی،خریدی،تموم شد

چهربطی به حسادت داره الان چون تو سلیقه من نیست یعنی حسودم😐یکم فکرتونو باز کنید تورو خدا ...جای دوری ...

هرچی تو سلیقه ات نباشه میزنی تو ذوق طرف میگی زشته؟ 

اگه اینطوره حسود نباشن هم بی تربیتن 😅

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

@anahitajoon     ریپلای نشدی

عکس گذاشته که نظر بدیم دیگه 

نذاشته که تایید کنیم😐

این حرف شما در صورتی درسته که طرف مقابل هیچ نظری نخواد ما خودمون سرخود نظر بدیم 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️