2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من همسرش گوشیش رو چک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 168 پست
ببین بغض داشتم .. حرفاتو ک خوندم اشکم ریخت..اره همش رو درست میگی....تاپیکم زیاد زدم.... دیگه دار ...

الهییییی، عزیزمممم... ببین اصلن مقصر نیستی تو. مردای این مدلی وااااقن جذابند. فرصت نکردم تاپیک های دیگت رو بخونم، ولی از حرفای این پستت قشنگ مشخص عه ک تحت چ فشار روانی هستی. مشاور آنلاین پیدا کن. از سایت های مشاوره مثل دکترتو به عنوان مثال... مشاوره رفتن رو از شوهرت اصلن قائم نکن ولی هیچییی از جلسات بهش نگو. فقط بگو بیرون نمیرم، و چون نمیخوام با خانواده دردل کنم و غر بزنم میخوام با یه خانم همکلام شم. مشاورت روهم زن انتخاب کن ک داستان برات شوهرت درست نکنه. من با چهارتا کلاس کلی تجربه کسب کزدم بیین یکی با کلی تجربه دیدن زندگی بقیه چقدررر دنیاش بزرگتره و چقدر میتونه کمکت کنه. زودم بچه دار شدی ولی چی بگم کاریه ک شده. باید فقط دیگه یاد بگیری چطوری شرایط رو برای خودت و بچه ات بهتر کنی. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا حس میکنم مشکلات همسر شما زیاده و محدود به این چک کردن گوشی نیست. متاسفانه فرصت نکردم پیا ...

بنظر شما شوهر روانیش میزاره تنهایی بره بیرپن تا چه برسه بره پیش مشاور .

حالا مشاور مرد هم باشه .دیگه وا ویلا

بنظر شما شوهر روانیش میزاره تنهایی بره بیرپن تا چه برسه بره پیش مشاور .حالا مشاور مرد هم باشه .دیگه ...

بهشون گفتم ک آنلاین مشاوره بگیرن... ساعاتی ک همسرشون خونه نیست‌. تو بستر گوگل میت ک شوهرش نتونه هیچ جوره track  کنه.... ولی مراقب باشه ک خونه رکوردر نزاره شوهرش دیگه... بعصی مردا واقن عجیبن... 

ولی با صحیت کردن تو نی نی سایت صرفا فقط آروم میشه ولی ب راهکار دقیق و درست نمیرسه....شما دیدین یکی تجربه زندگیش زیاده و با قیافه و نشست و برخاست آدم ها همه چیز رو راجب اون آدم میگه؟ حالا فک کن مشاور باشه طرف و هزززززار تا مراجع داشته باشه.... ب اسی الان فقط و فقط یه مشاور خوب میتونه کمک کنه... من یکم حس ششمم و هوش هیجانی مم بالاس، با توجه ب این چیزایی کخوندم و حس کردم فقط مشاور دلسوز ب ذهنم رسید. اینم در نظر داشته باشید ک اسی بچه هم داره و شرایط جدا شدن روهم نداره. 

بهشون گفتم ک آنلاین مشاوره بگیرن... ساعاتی ک همسرشون خونه نیست‌. تو بستر گوگل میت ک شوهرش نتونه هیچ ...

منم شرایط اسی رو دارم عزیزم 

بچه هم دارم .

دیروز رفتیم برام پالتو بگیریم دوتا مدل پالتو ‌رنگ وجنسشون مثل هم بود .یکیش کمی مدلش خوبتر بود نسبت به اون یکی .

من پوشیدم خودش گفت از اینا بخر .منم پوشیدم فقط سه یا دوسانت اینا از زانوم بالاتر بود قشقره به پا کرد واخر سرم نخرید با دعوا امدیم خونه.

همش بهم تحمیل میکنه فلان لباس رو بگیر منم اینبار تصمیم داشتم جلوش بایستم.گفتم همین مدل پارچه .همین رنگ ولی این یکی بهتره که فقط سه سانت اینا بالای زانو بود قشقره مرد ونخرید ‌دعوا راه انذاخت.

بهشم میگم بیا طلاقم رو بده میگه خودت برو طلاقت رو بگیر من نمیدم‌.میگم بیا حق وحقوقم رو بده نمیده.

بخدا راضیم یه نفر پیدا کنم مبلغی بهش پول بدم تا بکشنش  راحت بشم .دنبال یه ارازل با اعتماد که دهنش چفت وقفل داشته باشه میگردم ‌کارش رو یکسره کنه.

اره بهونه بوده...وگرنه چیز خاصی ام نبود یه آهنگ بود و یه احوال پرسی

شک نکن ادن بد دل همیشه یه سرپوش و بهونه پیدامیکنه برا کاراش

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
بشه مگه برده است مردی بخدا برو ب خانوادش بگو ابرو براش نزار این بی احترامی ب توعه

چی بگم ...

دلم خونه...

ما خیلیی عاشق معشوق بودیم...

ولی این اخلاقاش گند زد به همه چی....

خانواده ش خودشون از من بهتر میشناسنش