2777
2789
عنوان

فشارخون بالا دارم میمیرم سنم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 46 پست
چیییی داری میگی عزیزم سکته میکنی خدای نکرده هااا میدونستی فشارخون بالا اولین قاتل خاموشه انسانه تو ص ...

من کبد چرب ندارم چاقم نیستم ولی ارثی داریم و عصبی هم هست ولی ویتامین دی رو نمیدونم تو افتاب که نمیرم قرصم نمی‌خورم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

من کبد چرب ندارم چاقم نیستم ولی ارثی داریم و عصبی هم هست ولی ویتامین دی رو نمیدونم تو افتاب که نمیرم ...

پس حتما حتما ازمایش ویتامین دی بده...ببین یه ماده ای تو ویتامین دی هست که نمیزاره فشارخون بره بالا برای همین اگه ویتامین دیت پائین باشه که صد درصدم پائینه بیشتر بخاطراونه همین فردا برو آزمایش بده ببین جدی بگیر فشارخون مرگباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حتما حتما ازمایش ویتامین دی بده...ببین یه ماده ای تو ویتامین دی هست که نمیزاره فشارخون بره بالا ب ...

😔اره حتما همینطوره و‌عصبی هم هست  چشم دستت دردنکنه که این همه زحمت کشیدی و‌برام نوشتی عزیزم🥺🌹

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

ارث و اعصابم تاثیر داره ولی ویتامین دی بدنم از وقتی تنظیم شد دیگه فشارم بالا نمیره هرماه باید باید یه پنج هزارشو بخوری..‌حالا برو ازمایش بوه جوابشو به من بگو عزیزم من از پزشکی خیلی سر درمیارم چون همیشه خیلی مطالعه میکنم خودم همیشه دکتر خودمم الانم خطر بیخ بیخ گوشته سرسری نگیر باشه

مصرف زیاد چای یا مصرف قهوه داشتی تاحالا ؟

نه اتفاقا من اصلا چایی و‌قهوه نمیخورم من خودم متوجه هستم حرص که میخورم بالا میره

[QUOTE=362753522]😔اره حتما همینطوره و‌عصبی هم هست  چشم دستت دردنکنه که این همه زحمت کشیدی و‌برام نوشتی عزیزم

خواهش میکنم عزیزدلم توام مثله خواهرمی 😍😘..مطمئنم ویتامین دیت پائینه .

نه اتفاقا من اصلا چایی و‌قهوه نمیخورم من خودم متوجه هستم حرص که میخورم بالا میره

بنظرم ریشه مشکلتو باید حل کنی اول بعد فشار خونتم مشکلت حل میشه .باید بری پیش روان شناس .اگه اون نتونست کمک کنه برو پیش متخصص قلب بگو برات قرص ارامبخش بنویسه .اگه بری پیش روانپزشک ممکنه چندین دارو بنویسه امااگه بری پیش متخصص داخلی یاقلب یدونه برات مینویسن .

لایک نکنید .توروخدا 
ارث و اعصابم تاثیر داره ولی ویتامین دی بدنم از وقتی تنظیم شد دیگه فشارم بالا نمیره هرماه باید باید ی ...

چون سر در میاری بهت میگم ببین تیر کشیدن سرم درست دقیقا پشت سرم همیشه هم همونجاست و سمت چپه جوری تیر میکشع انگار میترکه رگ سرم و جیغ میزنم  و زود قرص میخورم همیشه هم دقیقا همونجا تیر میکشه یه مدت خوب شده بود قرص هم میخوردم داروی اعصابم میخوردم دوباره وشوهرم خیلی اذیتم کرد خیلی خیلی اذیتم کرد. خیلی گریه میکردم حرص میخوردم بازم همینطور شدم شبا حتی تو خواب با تیر کشیدن سرم بیدار میشم حتی روزی سه چهار یا پنج نا قرص فشار میخورم  تا نخورم خوب نمیشم  ب دخترم نگاه میکنم گریه ام میگیره دلم برای اون میسوزه مرگو با چشام میبینم

رفتم قرص میخورم بیفایده

رفتی دکتر کلیه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
رفتی دکتر کلیه

فشارت چنده 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بنظرم ریشه مشکلتو باید حل کنی اول بعد فشار خونتم مشکلت حل میشه .باید بری پیش روان شناس .اگه اون نتون ...

من قلب رفتم متخصص اعصابم رفتم   حتی تا ۲۰ رسیده و قلبمم دست چپم درد گرفته 

رفتی دکتر کلیه

سونوی داپلر نوشتن من پولشو نداشتم راستش بیمه هم نیستم من حتی فشارم بالا میره کلیه چپم تیر میکشع دست چپ گردنم سمت چپ دستم بی حس میشه 

فشارت چنده

فشارم بالای ۱۷