2777
2789

بچها مادرشوهر من خیلی باهام خوب رفتار میکنه خیلی با احترام صحبت میکنه جوونه خودشم

ولی خیلی سیاست داره گاهی حس میکنم خوبیاشم از روی سیاسته

ما نامزدیم و خب خانوادم یکم سختگیرن توی رفت و امدا ولی اونا کلا راحتن با ما فرق دارن

سر یه مسئله ای امروز مامان من خیلی سختگیری بیش از حد کرد خودمم میدونم حتی زنگ زد به همسرمم گفت

بعد مادرشوهرم زنگ زد بمن خیلی محترمانه گفت قربونت بشم فکر خریدی منکه بدون خرید نمیزارم بمونی تو نباید نه به من نه به مامانت اجازه دخالت بدی مگه من به تو زنگ میزنم اینجوری بگم که مادرت زنگ زده به شوهرت شما زن و شوهرید چرا اجازه دخالت میدی مادرت عوض اینکه قربون صدقه دخترش بره ارومش کنه بدتر استرس میده، همه ی حرفاشو قبول داشتم اما دلم نمیخواست انقدر روک بهم بگه و اینکه بحث من اصلا خرید نبود که اینجوری گفت انگار لنگ خریدم

بعدم با قربون صدقه و اینا دوباره دعوتم کرد خونشون که نرفتم

مادر من بیش از حد گیر و سختگیره ولی خودم دلم نمیخواست به جایی برسم که مادرشوهرم اینطور خوردم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شوهرت عاقله

ولی به مامانت بگو از الان روی داماد باز نکنه بذارداماد عزش حساب ببره و احترام بذاره سر هر چیزی با داماد دهن به دهن نشه 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
محترمانه داره مامانتو حذف می‌کنه 😐💔رک بهت میگه داره دخالت میکنه و شما با این خرفش طبق گفته خودت مو ...

ببین اخه مامانمو میشناسم یسری سختگیریا و دخالتای بی جا داره ولی جلو خانواده همسرم هیچوقت نشون ندادم که قبول دارن حتی الانم ک اینطور گفت توجیهش کردم

ولی نمیدونم چیکار کنم این لج بازیا خاتمه پیدا کنه

مادرشوهرم بامن مثل دخترش رفتار میکنه ولی امروز حس حقارت بهم دست داد

اگه بخوای اونجوری صحبت کنی که تماس مادر شوهرتم دخالت حساب میشه

سختگیریهای مادر عروس معمولا به نفع عروسه درنهایت 

منم زمان نامزدی هرچیزی مامانم میگفت گوش ندادم بعد چند سال بهش رسیدم که اون درست میگفته من اون موقع درک اون مطلب رو نداشتم