2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 195 پست
به نظرم دل خوش ازهمه اینا مهم تره....آرامش داشته باشی حالا کمترهم خرج کردی چه اشکال داره! من نیازهام ...

اره

حق تا قیامت

الان یه میلیار بدن من هیچ ذوقی ندارم براش

خانه شماره 12 میدان گریمولد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خیلی دنبال شما بودم عزیز.تو تاپیک مصی یه سوال کرده بودمگفتین تحقیق کردین درباره روتین پوستی ...

ببخشید اونجا آنقدر یا لایک شدم یا سوال کرده بودن ازم یا نظرم نقد شده بود دیگه قاطی کردم خیلی ها رو جواب نتونستم بدم 

هیلارونیک اسید رو من انجام ندادم اما دیدم که نتایج خوبی ازش گرفتن حتی چند ماهه پیش هم کلینیک بودم برلی مزوتراپی کفت دفعه بعد بیا هیلاروتیک اسید برات بزنم نمیدونم تزریقی هست یا به صورت سرم اما اینجا تو یک تاپیک دیدم تزریقی بود قیمتش هم از مزوتراپی ارزون‌تره زیر یک تومن هست  حالا عملکردش رو نمیدونم چیه 

من خودم تقریبا ۲۵-۲۶روز پیش مزوژل هیلارونیک اسید جالپرو تزریق کردم که این فرق داره ابرسان بینهایت قوی هست و خیلی هم گرونتره پوستم بهتر شده اما معجزه نکرده یعنی در حد ده درصد پوستم باز شده خواهرم نمیدونست تزریق کردم گفت چقدر صورتت بهتر شده 

اما این هیلارونیک اسید که من تزریق کردم مزوژل بوده خودم موادش رو از سایت خریدم بردم پیش دکتر برام تزریق کرد کمی ارزون‌تر بیافته برام برای من لینجوری نه میلیون تومن تموم شد میرفتم کلینیک حدود یازده تومن میشد 

ابرسان رو قبول دارم باید استفاده کرد ضدافتاب و ابرسان و شوینده ملایم ایرانی رو خیلی قبول دارم 

اما روتین هایی مثل تونر و سرم ویتامین و کرم کلاژن رو قبول ندارم چون اصلا داخل پوست نفوذ نمیکنه تونر هم به مرور لایه محافطتی پوست رو میشکنه 

اما کلا کارهای تزریقی به نظرم جواب خوبی میده 

قرص جوشان ویتامین سی هم برلی پوست خوبه 

یعنی به جای سرم ویتامین سی به نظر من قرص جوشان هفته ای دوتا دونه بخوری بیشتر جواب میده 

برای ماسک های صورت هم من بیشترین جواب رو از ماسک برنج پخته شده و آب نشاسته سیب زمینی گرفتم 

آب نشاسته سیب زمینی خیلی خوب بود هم راحته هم رایگان هم اثرگذاریش سریع بود اما همونم تنبلی میکنم دیگه 

در کل تمام اینکارها رو ببین انجام بدی تاثیر موقت داره 

من زمانیکه ایران نبودم و هیچ مراقبت کلینیکی از صورتم نمیتونستم بکنم مثل بوتاکس و مزوتراپی و اینجور چیزها قشنگ پنج سال  پوستم پیرتر شد اونم تو مدت شش ماه 

حالا قبلش ده سال بود همه جوره به پوستم رسیدگی میکردم 

چرا؟ بالاخره خیلیا هستن همینقدر و حتی بیشتر خرج میکنن

بله همیشه هستن ولی نباید مقایسه کرد 

هر چقددد پولدار باشی بازم پولدار تری هست 

هر چقد خوشگل باشی بازم خوشگل تری هست 

واقعا آدم بخواد به این چیزا فکر کنه و خودش رو با بقیه مقایسه کنه همه خوشی هاش رو از خودش میگیره 

برای اینکه هر خانومی این خرج رو برای خودش بکنه اول اینکه باید موقع ازدواج چشمش رو‌باز کنه با چه کسی ...

عزیزم ما فقیر نیستیم اصلا مثلا اگر بتونم برای خودم سرم پوستی میخرم یا مثلا غذای خوب و ...اما این در صورتی خوبه که همیشگی باشه .مثلا من یکماه از چیز دیگه باید بزنم که بتونم سرم بخرم .شوهرم وضعش مالیش اوکی بود نسبتا اما خرج عمل دخترم زیاد شد یه کم عقب موندیم

والا ملت شانس داره حالا اگ من ازدواج کنم برم سرکار طرف کلا سرکارنمیره میگ تو خرج کن یه سری مردها جنب ...

دوستم معلم بود مجردیش وضع مالیش عالی بود  پدرش بهش پول میداد که ازدواج کرد پسره دید یه حقوقی میاد گرفت از صبح تا شب خوابید تو خونه .دوستم میگفت پنیر میخریدم میذاشتم یخچال میومدم یه لقمه بهورم برم سر کار میدیدم یه ذره هم نیست 

تورم , پول پولدار رو بیشتر میکنه ؟فرقش با پول فقیر چیه؟!مگه خونه و ماشین و ویلا و باغ و ... نون و آب ...

عزیزم مسئله اینه کی رو پولدار بدونی، اصولا پولدار حقوق نمیگیره حقوق میده ، کسی که حقوق میگیره حتی ۳۰۰ -۴۰۰ تا و از قبل سرمایه مول چندتا ملک خوب یا طلای زیاد ( در حد ۲۰-۳۰ کیلو به بالا) هم پولدار نیست 

اسی جان وبقیه خانمایی که تو اون تاپیک احساس سرخوردگی کردین مورد اول تومجازی هیچوقت خودتون رو مقایسه نکنین چون شرایط زندگی آدما متفاوته مورد دوم اینکه درسته خانمایی هستن که چند برابر اون استارتر خرج میکنن ولی اینجا رو جدی نگیرین یادمه همین استارتر تویه تاپیکش گف برای هزینه های عروسی ماشینمون رو فروختیم شاید شما انقد به خودت هزینه نمیکنی اما الان صاحب یه خونه ی خوبی یاماشین داری واز اون جهت داری لذتش رو میبری .اینجا کاربرایی هستن که دوتا کاربری دارن وبایه کاربری آه وناله میکنن باعنوان مشکلات سایراعضای خانواده  بایه کاربری اینجوری ،حیف حوصله ی بحث ندارم وگرنه خیلی حرفا دارم بگم ،حرف اخر اینکه تاجایی وضعیت مالیتون اجازه میده حتماااا به خودتون اهمیت بدین وخرج کنین اما خودتون رومقایسه نکنین چون هرچقدر هم که مایه دارباشین بازم کسی هست ازشمابهترباشه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
دوستم معلم بود مجردیش وضع مالیش عالی بود پدرش بهش پول میداد که ازدواج کرد پسره دید یه حقوقی میاد گر ...

آره مردهای شرقی اینجورین چ میشه کرد مجبورم خیلی چیزهارو پنهان کنیم دوست خودم خونه داشت به طرف نگفت بعد ازش کرایه میگرفت واسه پس انداز یه بارم وام گرفت به اسم دوستش اما برا خودش و شوهرشو برد بود برا ضامن 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

عزیزم مسئله اینه کی رو پولدار بدونی، اصولا پولدار حقوق نمیگیره حقوق میده ، کسی که حقوق میگیره حتی ۳۰ ...

کلا مسئله اینه تورم رو همه اثر میذاره

پولدار رو پولدارتر میکنه دیگه چ صیغه ایه

از هر قشری هم باشی فقیر ترت میکنه اما چون پولدار درآمدش خوبه زیاد حس نمیکنه,  ن ک اثر نداشته باشه 

حالا چ فرقی داره حقوق بده یا بگیره , مهم اینه هر ماه یا با هر پروژه مبلغ زیادی دریافت کنه بابت شغلی ک داره

،

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..