2777
2789
عنوان

دو هفتس مریضم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهار تا شربت دیفن تموم کرده پسرمچن بار دکتر رفتیممیخام بمیرم آخه سرما خوردگی اینهمه مدت طول بکشه،؟؟ر ...

اب سرد نخورین.اب ولرم.شربت اویشن خودت بخور.دمنوش زنجبیل  .غذای مقوی.دکتر رفتین چی گفته 

اب سرد نخورین.اب ولرم.شربت اویشن خودت بخور.دمنوش زنجبیل .غذای مقوی.دکتر رفتین چی گفته

هیچی 

میگه سرماخوردگی هس 

ولی خوب نمیشم که هیچ 

حالمون روز ب روز بدتر میشه 

یعنی یه درصد هم خوب نشدم

بدتر شدیم

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
مرسی عزیزم ❤️ لطفاً برامون دعا کن خیلی حالم بده نمیتونم ب پسرم برسم

عزیزم ایشالا زود خوب میشی.من شربت اویشن میخورم سریع سرفه هامو بند میاره.ولی در کنارش نباید ترشی و سردیجات بخوری .واسه بچت هم نباید سردش بشه.اب ولرم هم بخوره یکم دمنوش زنجبیل هم بهش بده خوبه .خودت بخور.دمنوش دارچین.هم درست کن بخور.غذای مقوی مرغ درست کن با برنج کم روغن دو وعده بخور.موز و سیب و ابمیوه فراوون بخور.سه روز عالی میشی 

عزیزم ایشالا زود خوب میشی.من شربت اویشن میخورم سریع سرفه هامو بند میاره.ولی در کنارش نباید ترشی و سر ...

مرسی عزیزم 

الان ب همسر میگم شربت آویشن بخره 

ممنون از شما ❤️

سرفه گلوم پر از خلط سرفه میکنم هر سری خلط میادآبریزش بینی خیلی خیلی

خوب اینها چیزی نیست.دمنوش زنجبیل بخور .اب گرم.ماسک بزن.خودتو و بچت را گرم کن.بخور بده .بعد بخور نزار باد سرد به گلو و دهنت بخوره .ماسک بزن روسری دور گردنت بپوشون گوشاتو بپوشون با کلاه.فردا دوش اب گرم بگیر ولی بعد حموم خوب خودتو بپوشون که سرما بهت نخوره به گوش و گلو و دناغت نباید سرما بخوره.سریع خوب میشی

خوب اینها چیزی نیست.دمنوش زنجبیل بخور .اب گرم.ماسک بزن.خودتو و بچت را گرم کن.بخور بده .بعد بخور نزار ...

مرسی عزیزم ❤️ 

حتماااااا چیزایی رو که گفتی انجام میدم

حتما واست دعا میکنم