2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چیز خاصی از دست ندادییه شبیه مثل بقیه ی شب ها

آخه میدونی چیه ؟ذوق و شوق بقیه رو میبینم ته دلم احساس بدبختی میکنم .یه حس بد تو ذهنم میاد که الان همه شاد و خوشحالن فقط ما سه تا تنهاییم😅🤦

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

ومنی که مادرم امسال داره شیمی درمانی میکنه و بدترین شب یلداس همیشه همه رو دور خودش جمع میکرد ولی الا ...

انشاالله خوب بشه عزیزم منم بابام پارسال بود امسال نیست 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
ما ام چون کم جمعیت هستیم بدم میاد

کاش الان سه تا بچه داشتم 😁

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

الهی بمیرم 🥺😔😭خدایا تورو بحق حضرت زهرا به این مادر سلامتی بده ،دلم گرفت 😭

خدا نکنه دیدیم اینجا زیادن گفتم دم عصری دعاش کنن قصد ناراحت کردن کسی رو هم نداشتم خدا نکنه انشالله تن عزیزانت همیشه سالم وسلامت باشه کاش آدما بیشتر قدر همو بدونن

انشاالله خوب بشه عزیزم منم بابام پارسال بود امسال نیست

خدا رحمتش کنه عزیزم .چقد دردناک بود پستت.🥺😭

میشه بگید چندنفرید و چیکار کردی انقد خوش گذشت ؟بازی خاصی انجام دادی؟

یکم لبو درست کن 

خرمالو و انار بذار 

کیک خونگی درست کن 

پفیلا 

هزینشونم کمه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه

ما هم همیشه تنهاییم ،خودم که از خانواده ام دورم ،خانواده شوهرم هم سخت دور هم جمع میشن  همه مناسبت ها همینه برای ما ،دیگه عادت کردم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
از لحاظ مالی هم شاید بتونیم یکم انارو و یه پفک بخریم و تخمه🥺😔اگه اینارو خرید براش سفره میندازم ،گن ...

خوبه دیگه مگه میخوای چی بخری!!!

پفیلا ارزونه،،،یه پشمک هم بگیر با انار و تخمه و این چیزا خیلی هم خوبه 

یکم لبو درست کن خرمالو و انار بذار کیک خونگی درست کن پفیلا هزینشونم کمه

آره اصلا به ذهنم نرسیده بود بخدا ،حتما درست میکنم اینارو